keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Olohuoneen järjestyksestä

Meillä on nyt olkkarissa sittenkin tämä perheen poikien ehdottama järjestys, jossa Hee-lepotuoli on pianon vierellä, virallisessa "ongelmanurkkauksessa". Elloksen tarjoiluvaunun vein pojan huoneeseen, jossa se toimii upeana lelujen esittelypisteenä, kuinkas muutenkaan. 

Musta tarjoiluvaunu sopi olkkariin toki oikein hyvin, mutta tuoli ei oikein löytänyt paikkaansa muualta. Se oli sittenkin, ilmavasta olomuodostaan huolimatta, liian tukkoinen sohvan vierelle sijoitettuna. Nykyisen tummanharmaan nojatuolin tilalle, portaikon alle, se olisi täydellisen näköinen, mutta kumpikaan meistä ei halua missään nimessä luopua tuosta äärimmäisen mukavasta nojatuolista. Eikä sisustusta tehdä ulkonäön ehdoilla vaan ehdottomasti tärkeämpää on mukavuus ja käytännöllisyys. Tällä siis mennään. Kunnes taas keksin kokeilla jotain muuta.Seuraavaksi olisi aika koristella ripaus jouluakin kotiin. Siitä ehkä lisää viikonloppuna... 

Tuleeko teille ajatuksia mieleen, miten tätä olkkaritilaa voisi vielä saada toimivammaksi? Tämä kun ei tunnu sitten millään muotoutuvan kuntoon.

2 kommenttia:

  1. Entä jos vaihtaisi tuolien paikkaa siten, että Hee menisi portaiden alle ja harmaa nojatuoli pianon viereen (etenkin jos pianoa voi hieman siirtää oikealle, jos tila tuntuu loppuvan kesken)? Harmaa, pehmeälinjainen tuoli voisi tuoda ryhtiä ja syvyyttä tuohon ns. ongelmanurkkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista. Olen kokeillutkin tuota järjestystä, mutta jotenkaan se ei kuitenkaan toimi käytännössä, vaikka ajatus on hyvä... Voisin toki kokeilla vielä uudelleen.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!