tiistai 24. marraskuuta 2015

Olkkarin uusi järjestys


Sain blogini lukijalta ehdotuksen kokeilla tummaa nojatuolia pianon vierelle ja hei, sehän toimii! Kiitos siis ideasta! Muistelin, että kokeilin tätä joskus aiemmin, eikä se näyttänyt ollenkaan hyvältä, mutta silloin meillä oli vielä vanha, pienempi ja vaaleampi sohva. Kenties sen takia muhkeampi, tumma tuoli näytti silloin nurkassa jotenkin järkyttävän massiiviselta. Ei mielestäni näytä enää. 

Hee Lounge -tuoli portaiden alla tuo kivaa keveyttä ja tuolin muodot tulevat hyvin esiin tummaa seinää vasten. Portaiden maalaus (maalauttaminen) kokonaan valkoisiksi on sisustushaaveeni numero yksi ensi vuodelle. Tummaan seinään minulla on viha-rakkaussuhde ja ehdotin jo miehelle vaihtoa johonkin vaaleampaan sävyyn. Kuulemma ei missään nimessä. ;)

Tuo tummanharmaa Askon nojatuoli on kyllä niin järkyttävän mukava, että siinä tekee mieli istua, sijaitsi se kummalla puolella huonetta tahansa. Pianon vierelle onkin nyt muodostunut pieni oma lukunurkkansa. Voi olla, että palaan vielä vanhaankin järjestykseen, mutta tämä on ihan kivaa vaihtelua nyt.

Mitäs te pidätte tästä järjestyksestä?

12 kommenttia:

 1. Mä tykkään kovasti tästä järjestyksestä. Näyttää tasapainoiselta. Lattiavalaisimen paikkaa vaihtaisin vielä ja kääntäisin sitä hieman lukijaan päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosi kiva kuulla. Kokeilen tuota valaisimen paikan vaihtoa vielä.

   Poista
 2. Tykkään! Ja tykkään ihan tosi paljon myös tuosta tummasta seinästä! Jos liika tummuus ahdistaa niin laita siihen jotain valkoista? Tauluja, kehyksiä, tuollainen lehtikoriste valkoisena (mikä on tuossa ikkunoiden välissä).. Mutta siis ihanalta näyttää näin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana. Kyllä mä myös tykkään tummasta seinästä ja tosiaan mieheni ei siitä suostuisi luopumaankaan, ainakaan vielä. Lehtikoristeen maalaus valkoiseksi ja siirto tummalle seinälle voisi olla kokeilemisen arvoinen juttu.

   Poista
 3. Peukku kaikelle! Tumma seinä on ihana. Meillä on lähes tuollainen entisessä työhuoneessa, joka muuttui juuri vanhempien makuuhuoneeksi. Ehkä kesällä tulee halu maalata se vaaleammaksi, mutta nyt se tuo ihanasti lämpöä makkariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ihana kuulla mielipiteiltä teiltä sisustusammattilaisilta! Makuuhuoneessa tumma seinä on varmasti myös tosi tunnelmallinen.

   Poista
 4. Kivalta näyttää! Entä jos nyt laittaisi sivuverhon tuohon lukunurkkaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sivuverho voisi olla ihan jees. En vain ole saanut aikaiseksi edistää verhoasiaa millään tavalla. ;)

   Poista
 5. Puf, mun blogissa sulle pieni haaste :) Vähän voi tehdä tiukkaa mahduttaa tän sun blogin aihepiiriin, mutta vapaasti voit valita toteutatko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, hauskaa! Tää mun blogin aihepiirihän on luokkaa maasta taivaaseen, joten sen puolesta mahtuu kyllä.

   Poista
 6. Hitsit kun mulla himottaa nyt tuota Hayn tuolia... sille kun vähän vahingossa muodostui paikkakin meidän olkkarissa :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!