sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Valkoinen varjostin

Kurvasin perjantaina töistä kotiin Ikean kautta, tarkoituksenani hakea valkoinen varjostin sekä yksi sisustustyynyn sisus. Ja voitteko kuvitella, ostin juuri ne kaksi! En yhtään mitään muuta. En edes himoinnut mitään muuta, vaikka kaikkea kaunista oli taas myymälä pullollaan. Noh, toki herkkupuodista oli pakko napata mukaan piparkakkuja, mutta niitä ei nyt lasketa.


Mielestäni varjostin oli aika nappiostos. Se antaa tehokkaamman valon kuin musta, mikä on tietysti aika tärkeä juttu näin pimeänä vuodenaikana. Vaikka tykkään tummasta seinästämme (Tikkurila Takorauta) paljon, niin kyllähän se syö myös valoa, joten valaisimien rooli korostuu. Melkein jo myin tuon Iksun Åstorp-lampunjalan pois, mutta onneksi työnsin sen sittenkin varaston perukoille - nyt se näyttää taas oikein hyvältä.

8 kommenttia:

 1. Tummaa seinää vasten valkoinen varjostin näyttää tosi hyvältä! <3 Ja tosiaan tuo aika lailla lisää valoa.

  VastaaPoista
 2. Tarvitsisin myös valkoisen varjostimen! Valo tuntuu menevän hukkaan muiden varjostimien kanssa. Tosin tykkäisin varjostimesta rimpsuhelmalla, mutta sellaisia löytyy aika huonosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rimpsuhelmaisia on varmasti vaikea löytää. Ikeassa oli kyllä aika romanttisiakin varjostimia, oletko katsonut mitä sieltä löytyy?

   Poista
 3. Upealta näyttää kyllä teilläkin tutunvärinen seinä <3 Ja valkoinen varjostin sopii tummaa taustaa vasten ehdottoman hyvin. :)

  VastaaPoista
 4. Hehee, aikamoinen Ikea -reissu: en ole itse varmaan koskaan onnistunut tuossa :) Tosi kauniilta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mulla on 10 min. ajomatka Ikeaan, mikä tietysti helpottaa tuota suorittamista aika paljon. Perjantaina töiden jälkeen on myös hyvä ajoitus kun ei jaksa ostaa mitään listan ulkopuolelta. :D

   Poista

Ilahdun kommentistasi!