torstai 19. marraskuuta 2015

Minilomalle

Meidän piti alkuperäisen suunnitelman mukaan olla tämä koko marraskuinen, pimeä ja synkkä viikko jossain lämpimässä, upottaa varpaat hiekkaan ja rentoutua. No, aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaan. Tuli siis pari muuttujaa, lomamme supistui pariin päivään ja päätimme jäädä Suomeen. Selvää oli kuitenkin, että kotiin ei jäädä - vaikka itse rentoutuisin täälläkin, niin jotenkin tällä hetkellä yhteiselo sujuu paremmin kun vaihdamme maisemaa. Niinpä Kuningas Ei ja hänen palvelusväkensä pakkaavat tänään tavaransa ja suuntaavat kohti etelän lämpöä...


... Vantaan Flamingoon! Suunnitelmissa on ainakin kylpylässä pulikointia, Luonnontieteellisessä Museossa vierailua, ystävien tapaamista, hotelliaamiaisia ja muutenkin hyvää ruokaa. Pelasin itselleni myös yksinäistä (eli parasta mahdollista) shoppailuaikaa antamalla miehen nukkua tänään pitkään. Noh, ei hän olisi sitä minulta muutenkaan kieltänyt, mutta nyt voin tehdä sen paremmalla omatunnolla.

Palataan siis toivottavasti rentoutuneissa tunnelmissa joskus loppuviikosta, riippuen siitä milloin päätämme saapua takaisin kotimaisemiin.

P.S. Ei niitä muitakaan reissusuunnitelmia ihan kuopattu ole, siirretty vain...
P.P.S. Postauksen kuvat ovat Espanjasta viime vuodelta.

4 kommenttia:

  1. Lomaa on se, kun hetkeksi pääsee irrottautumaan arjen rutiineista :) Mukavaa pientä lomasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juuri näin ja kyllä oli oikein onnistunut pieni loma meillä!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!