lauantai 16. kesäkuuta 2012

Mulberry.comista puoleen hintaan...

... on matkalla minulle Bayswater Belt Bag, iiik!! Pikkusiskoni vinkkasi tämän himoitsemani laukun olevan hyvässä tarjouksessa Mulberryn verkkokaupan kesäalessa, joten klikkailin sen pikavauhtia ostoskoriin. Aletuotteillakin näyttää olevan 14 päivän palautusoikeus, joten voin vielä miettiä nähtyäni tuotteen ennen lopullista ostopäätöstä. Mutta uskon kyllä, etten sitä raaski palauttaa.


Nyt sitten kukkaronnyörit tiukasti kiinni! Ai niin, ja pitäisiköhän mun myös keksiä joku tilaisuus, jossa tällainen homssuinen kotimamma pääsisi käyttämään tuollaista laukkuihanuutta?

Aurinkoista viikonlopun jatkoa kaikille!

8 kommenttia:

  1. UUH!
    Uskaltaako sinne mennäkään, just tuli kärrättyä vaikka ja mitä Dublinista kotiin... :/

    VastaaPoista
  2. Oi vitsi, miten herkullisen näköinen se onkaan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kuvailen tietysti sitten myös omalla kamerallani sen saavuttua.

      Poista
  3. Ihana laukku! Tilasin saman laukun myös samaisesta alesta. ;) Monta muutakin juttua olisin halunnut, mutta ehkä sitten seuraavasta alesta :) Mun laukun pitäisi saapua UPS:n tietojen mukaan 25.6. Can't wait.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea sinullekin siis uudesta ihanuudesta! Samoin 25.6. on minun laukkuni arvioitu saapumisaika ja odottelen myöskin malttamattomana. Toivottavasti vastaa odotuksia, ettei tarvitse palautella.

      Poista
  4. Mulla tuo ihanuus kävi jo korissa, mutta sitten päädyinkin pariin muuhun kivaan juttuun. Toi ois kyllä ollu just eikä melkeen. Nyt tuo taitaa olla sold out - nyyh... :)

    Ekaa kertaa muuten luen sinun blogiasi ja viihdyn oikeen hyvin. Eksyin tänne jotenkin pinterestin kautta. :)terkuin, toinen mammalomalainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpäs näyttääkin olevan sold out, oho. Ilmeisesti joku muukin on tykännyt. No sulle on matkalla jotain muuta sitten. Kiva että löysit blogiini ja kommentoit. Mukavaa mammaloman jatkoa sinne suuntaan!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!