tiistai 26. kesäkuuta 2012

My first Mulberry

Mulberryn alelaukkuni Bayswater Belt Bag saapui eilen. Se on kyllä söötti! Nahka on erittäin kaunista ja sävy oikein toimiva, huomasin sen sopivan tosi kivasti yhteen monien konjakinsävyisten kenkieni kanssa. Plussaa siitä, että sisällä on kunnon vuorikangas toisin kuin Bayswatereissa yleensä. En henkilökohtaisesti ollenkaan ymmärrä vuorittomia nahkalaukkuja - kokemusta on, eivätkä kyllä pysy kovinkaan siistinä käytössä. Sisäpuolella on myös erillinen pikkutasku, johon saa sujautettua vaikka luottokortit. Tämä kun on melkoisen pikkuruinen, joten isoa lompakkoa sisään ei mahdu. Klassisen punoshihnan saa asetettua aika monella eri tavalla (kokeilin vyölaukkunakin ja oli oikeastaan aika jees) ja sen saa kokonaan irtikin, jolloin laukusta tulee kiva clutch. Hihna on kyllä aikamoisen painava ja pitkä, joten tähän voisi hankkia vaihtohihnaksi ihan perus-nahkaisenkin, jos tulee sopiva vastaan.

 
Tämä on ensimmäinen "luksuslaukkuni". Minua eivät juurikaan kalliit laukkumerkit viehätä, mutta tämän merkin tyylistä olen aina tykännyt. Mulberryt ovat sellaisia sopivan ajattomia, arkeen sopivia tuotteita, jotka eivät huuda sitä brändiä. Hinnat ovat kyllä aika kohtuuttomia ja ne ovat nousseet melkoisesti viime vuosien aikana, mutta näin puoleen hintaan napattuna menettelee. Toivottavasti tästä tulee todella pitkäikäinen kaveri minulle.

9 kommenttia:

  1. Mulla on nyt neljä Mulberryn laukkua. Kaksi niistä olen ostanut käytettynä ja kaksi alennusmyynnistä puoleen hintaan. Onneksi laukut ovat kestäviä ja hyvin hoidettuina ne kestävät useammankin käyttäjän. Normihintaisina en niitä raaski ostaa, mutta olen tehnyt mielestäni hyviä löytöjä.

    Mulla on Bayswater clutchiin teetetty pitkä nahkahihna suutarilla ja se tekee laukusta heti erityylisen ja käytän sitä paljon juurikin olanylihihnalla. Jos sulla on joku hyvä suutari käytössä, niin kannattaa kysyä hihnan teettämistä. Mun hihnaan on suutari saanut ihan samansävyiset klipsit kuin muutkin metalliosat, joten ei uskoisi, että hihna on muu kuin Mulberryn oma.

    Mun Belt bag saapui myös eilen ja se on ihanan söötti. :) Juuri sopiva kesämenoihin, koska silloin en tarvi mukaan kuin avaimet, puhelimen ja rahaa pieneen pussukkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla hyviä kokemuksia Mulberryn laadusta. Olen kyllä nähnytkin livenä vanhempia Mulberryja ja ovat ikääntyneet tosi kauniisti.

      Pitääkin kysellä suutarilta tuota hihna-asiaa, saisi kyllä monikäyttöisyyttä laukkuun. Yksi hyvä suutari tulikin heti mieleen...

      Tämän mamman kesämenoihinkin Belt bag sopii, koska joka tapauksessa mukana kulkee Marimekon olkalaukku vauvan kamoja varten, niin sinne saa sitten sullottua kaiken mikä ei pikkulaukkuun mahdu. ;)

      Poista
  2. Ihana pikkulaukku! Itse en ole myöskään Mulberryn laukkuja raaskinut tilata, kauniita ovat mutta itsellä käyttö jäisi niin vähäiseksi, satunnaisesta läppärilaukusta kun ei viitsi ihan yli tuhatta euroa maksaa ja arkipäivän tavarat mulla on yleensä sullottu rattaiden sivutaskuun :) Tuollainen pieni hihnallinen laukku on tosi kätevä vauvan/lapsen kanssa. Sain lahjaksi Mulberryn lompakon noin vuosi sitten, juuri samaisessa oakin värissä, se on kyllä kestänyt erinomaisesti vaikka on ollut tosi kovalla käytöllä. Ennen käyttöä käsittelin sen nahalle tarkoitetulla kosteussuojalla. -Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sitten kun me ollaan taas työelämän pyörteissä, niin laukkujakin tulee käytettyä enemmän. Itsekin pakkaan kamat vaunuihin vauvan jalkopäähän (siellä kun sitä tilaa vielä on) kun olen pikkuisen kanssa liikkeellä, siinä ei tosiaan laukkua tarvita ollenkaan. ;)

      Poista

Ilahdun kommentistasi!