lauantai 21. joulukuuta 2013

Joulukoti

Olen laittanut tänä vuonna enemmän jouluisia koristeita esille kuin ehkä koskaan aiemmin, silti saldo on melko hillitty. Koristevaloja löytyy terassilta, olohuoneen "yläikkunalta" sekä molempieni makuuhuoneiden ikkunoista. Näyttää kivalta ohikulkijoillekin. Uuteen olohuoneen puukoristeeseen ripustelin huopakoristeita ja lopputulos on mielestäni aika onnistunut.

Äidiltä sain pikkujoululahjaksi Marimekon Kuusikossa -sarjaan kuuluvan keittiöpyyhkeen, se on tosi tyylikäs ja materiaaliltaan ylellistä pellavaa. Sopisi muuten myös joulusaunan pefletiksi! Mieheni pesi eilen saunan ja siivottiin kotia muutenkin, lahjat on hankittu ja pian myös paketoitu. Olen kyllä tänäkin vuonna pääsemässä naurettavan helpolla jouluvalmisteluissa, koska suuntaamme mummilaan joulun viettoon, valmiisiin herkkupöytiin. Kovin mielelläni kyllä hääräisin myös joulujuhlien emäntänä vielä joskus.


Kaunis Ferm Livingin puinen koriste on uusi joulukoristehankinta sisustusliike DomDomista. Siellä on aina niin erinomainen palvelu, nytkin päästivät minut ostoksille, vaikka liike oli jo virallisesti sulkeutunut. Eilen ostoskoriini hyppäsi mukaan tuo pieni kataja. Se on kivan näköinen ikkunalaudalla ja tuoksuu hyvältä.

Meille saapui jouluksi muuten myös uusi liesi. Siinä on keraaminen taso ja muutenkin huomattavasti siistimpi ulkomuoto kuin vanhassa liedessämme. Yllättävän ison muutoksen tekee keittiöön näinkin pieni asia.

Vielä yhtä asiaa kyllä kaipaan... ja niin varmaan moni muukin... nimittäin lunta! Taitaa jäädä haaveeksi tänä jouluna. Mutta ehkä sitten joulun jälkeen. Muutenkin olen niitä ihmisiä, jotka nauttivat enemmän tammikuusta kuin joulukuusta. :) Kumpaan kastiin sinä kuulut?

2 kommenttia:

  1. Onpa teillä kaunista ja joulua juuri sopivasti!
    Meillä täällä on hommat ns.vaiheessa, mutta huomenna teemme ensimmäisen tehoiskun kauppaan ja siivoustakin on odotettavissa. Muutamia perinnekoristeita olen ottanut esille. Vähemmän on enemmän näin pienissä tiloissa. Kuusikin asettuu perinteisesti terassille. Koristelu on lasten tehtävä, siis teidän siskojen, kun tulette.
    Tänään olen viettänyt ihan aikaansaamatonta vapaapäivää isäsi ollessa Vaasassa siskosi uutta kotia katsomassa. Iskän tekisi mieli uusia meidän liesi ja astianpesukone. Olivat kuulemma niin hienoja siellä Vaasassa. Minun sen sijaan ei tehnyt mieli mitään Tuomaan markkinoilta, kunhan katselin. Olin muuten pyörällä liikkeellä. Keli on kuin syksyllä.
    Jos haluat jotakin puuhata, niin leivo joulutorttuja ja tuo pipareita (kaupasta saa hyviä). Minä teen valkosuklaatyrnikakun. Ruokavastuu on isälläsi niin kuin aina.Taidamme saada joulumenun aattona. Mitäs siitä tuumit?
    Pian nähdään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulumenu kuulostaa ihanalta ja kuusen koristelu myös! Huomenna nähdään!! Tosiaan keli on syksyinen, tai jopa keväinen, mutta eiköhän me hyvä joulutunnelma löydetä siitä huolimatta.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!