maanantai 9. maaliskuuta 2015

Peruspäivän perusasu

Blogissani ei ole juurikaan nähty asukuvia viime aikoina ja syykin on selvä - pukeudun järkyttävän tylsästi. Tässä yksi oikein perusesimerkki tyylistäni.

Mustat perushousut (H&M). Kapeat, mukavat, mustat, sopivat kaiken kanssa. En tiedä, imartelevatko tällaiset kireät housut varsinaisesti vartalotyyppiäni, mutta viihdyn niissä.

Valkoinen peruspaita (H&M) ja harmaa perusneuletakki (Banana Republic). Röyhelöllä varustettu pusero on silkkiä ja neule merinovillaa. Yleensä tykkään pukea luonnonmateriaaleja yläosaan, koska ne ovat lämpimiä, mutta eivät kuitenkaan hiosta tai sähköisty.

Mustat perusnilkkurit (Vagabond Marja). Tämän talven suosikit, tykkään niiden noin viiden sentin tukevasta korosta, buutsimaisesta mallista ja terävästä kärjestä. Nämä ovat siistit ja työkelpoiset kengät, jotka ovat niin äärimmäisen mukavat, että niillä voi helposti vaikka juosta. Jos löytäisin samat ruskeina, ostaisin heti. Itse asiassa voisin ostaa mustanakin toiset, ihan vain varastoon. Tämä loskainen talvi ei ole kohdellut lempikenkiäni kovin hellästi ahkerasta huollosta huolimatta.

Ruskea peruslaukku (Longchamp). Minulla oli tällä kertaa mukana hieman isompi laukku, joka toimi samalla läppärilaukkuna. Uusi työkoneeni on mukavan kokoinen, joten se sujahtaa tähän laukkuun helposti muiden tavaroiden kanssa.

Musta perus-untuvatakki (Esprit). Lämmin ja mukava.

Lisäksi matkassa mukana kulki ruskea perushuivi (Pieces) sekä kello ja vihkisormus. Ihan perus.


Tällaisessa tyylissä sitä sitten tallaillaan päivästä toiseen. Ehkä olen aika lailla löytänyt oman juttuni pukeutumisessa. Käytän jonkin verran farkkuja, mutta en luonnehtisi itseäni varsinaiseksi farkkutytöksi. Mekoissa viihdyn hyvin! Pidän raidoista, mutta en juurikaan printeistä, suosikkivaatteeni ovat useimmiten yksivärisiä. Juju on usein mallissa tai materiaalissa kuvion sijaan. Valkoinen, musta sekä sinisen, ruskean ja harmaan sävyt muodostavat väriskaalan. Joskus päälläni saatetaan nähdä turkoosi tai oranssi neule, tai häivähdys roosaa (mutta ei koskaan pinkkiä, paitsi ehkä urheiluvaatteissa). Siinä se sitten onkin. Ja tiedättekö, viihdyn tässä tyylissäni erinomaisesti.

Kiinnostaako teitä nähdä jatkossakin perusasuja, vaikkapa vain näin kännykällä kuvattuna? Vai olisiko parempi, että sisustusbloggaaja pysyisi lestissään? :)

12 kommenttia:

  1. Ehdottomasti lisää asuja! Perus asuja suosin itsekin työpukeutumisessa,joten kiva saada kurkistaa myös sinun vaatekaappiin. Osaatko sanoa mitkä nuo sinun h&m:n housut ovat verkkokaupasta?Itselläni on kahdet superstrech-housut nimittäis revenneet?! takareidestä :/ näitä aikaisemmat mustat perus-housut olivat luottohousuni vuosia,tarttis saada uudet tilalle:)
    Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellen, kiva kuulla! Mä en löytänyt tuota housumallia verkkokaupasta, olen ostanut ne myymälästä. Verkkokaupasta mulla on myös nämä, mutta eivät ole yhtä hyvät. Nämä linkin takaa löytyvät on enemmän sellaista pehmeää puuvillakangasta, ovat pysyneet kyllä ehjänä, mutta haalistuneet saumoista varsin nopeasti. Nuo asukuvissa näkyvät on puolestaan pitäneet värinsä erinomaisesti, ja pinta ei ole niin pehmeä... http://www.hm.com/fi/product/28207?article=28207-D#article=28207-D

      Poista
  2. Kiva asu eikä ollenkaan liian tylsä! Lisää vaan :)

    VastaaPoista
  3. Asukuvat ovat kivoja sisustusjuttujen ohella! Blogiasi on mukava lueskella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla. Vaihteluhan tietysti virkistää. Eihän sitä itsekään jaksa joka päivä samoista jutuista kirjoitella.

      Poista
  4. Ehe, ihan kuin mun kaapista ja mä postailen kyllä aina silloin tällöin asuja ihan pokkana ;D Että mua ainakin kiinnostaa, lisää vaan :) Ei minusta yhtään tylsää, vaan semmoinen tyylikäs peruslook, kaikella hyvällä. Ja sehän se just on the taito, että osaa keksiä jotain pientä twistiä sen peruslookin piristykseksi: esimerkiksi tuo sun neuleen malli, paitojen materiaalit ja koko asun mittasuhteet tekee siitä näennäisestä "perus" -luonteestaan huolimatta kiinnostavan. Lisää <3

    VastaaPoista
  5. Hei,

    Oletko kuinka saanut pysymään tuon laukkusi hyvässä kunnossa, suohasuihkeella tai muulla sellaisella? Itse sain juuri tuollaisen longchmapin mutta pienemmän mallisena, yliolan hihnaisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Olen saanut, laukku on pysynyt todella siistissä kunnossa, vaikka en ole sitä todellakaan varonut. Nahka ei ole niin pehmeää, että siihen jäisi lika helposti. Uutena suihkutin suojasuikeella, mutta muuten en ole hoitanut laukkua ollenkaan. Tuo pienempi yliolan-malli on ihana, onnea uudesta loppuelämän klassikkolaukusta :)

      Poista
  6. Hei! Kuvaa ihmeessä lisää asuja, olet tyylikäs! Oma vaatemakuni on melko pitkälti samanlainen :) välillä tykkään irrotella esimerkiksi punaisilla kengillä ja takilla (hurjaa) :D Blogiasi on yhä ihana lukea, vaikken ole kommentoinut aikoihin :)

    - P -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ihana kuulla että lueskelet edelleen. Yritän tsempata asujen kanssa :)

      Poista

Ilahdun kommentistasi!