sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

(Laatu)hankintoja kevätkaudelle

Olen tehnyt pari kivaa keväthankintaa. Sellaisia, joista on toivottavasti hyötyä tosi pitkäksi ajaksi!


Haglöfsin housuja olen jo käyttänytkin, nämä ostin todelliseen tarpeeseen. Näistä löytyi short-lahkeenpituus ja voi vitsit, ihan täydellistä omistaa just sopivan mittaiset ulkoiluhousut! Kaikki lyhyet ihmiset tietävät, millaista tuskaa sopivien urheiluhousujen löytäminen voikaan olla, tällaisia kun ei niin vain lyhennellä. Ostin ihan omaa normaalikokoani ja ovat tietysti nyt aika kireät, mutta vyötäröllä on hyvä säätö ja sen saa käännettyä masun alle ihan mukavasti. Näitä tulee varmaan käytettyä aika paljon myös sitten kun vauva on maailmassa, ulkoilua on luultavasti tiedossa entistä useammin.
Tämä Peak Performancen parkatakki kotiutui aika pitkän harkinnan jälkeen. Uskoisin, että se pääsee käyttöön (ja asukuviin) melko pian, aurinko lämmittää jo siihen malliin ulkona! Tässä on kivasti säätövaraa raskautta ajatellen - tuon vyötärörypytyksen avulla pystyy säätelemään takin kireyttä vatsan kohdalta. Parhaimmillaan tämä tietysti on vasta sitten kun mahapallosta on päästy eroon. ;)


Peakin vaatteista olen tykännyt tähän asti kovasti, tuntuvat kestävän hyvin ja sopivan vähän kaikenlaiseen menoon - ei sillä että omistaisin niitä kovin paljon, mutta muutamia kyllä. Tämäkin takki näyttää omasta mielestäni hyvältä niin sporttisessa tyylissä kuin hameenkin kanssa. Voisi ehkä kaivata jotain vaaleaa/värikästä huivia seurakseen.

Aika näyttää, osuivatko hankinnat niin nappiin kuin nyt uskon ja toivon, mitäs veikkaatte?4 kommenttia:

 1. Toi Peakin takki on aivan ihana!! Ja menee varmasti pitkään ja sopii vaikka mihin asuihin! Varmasti hyvä hankinta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika. Toivon, että oot oikeassa! Vähän riskaabelia ostaa vaatteita tän mahan kanssa, mut mut...

   Poista
 2. Vaikuttaa järkeviltä, tyylikkäiltä ja pitkäikäisiltä hankinnoilta! Olet aina osannut ostaa juuri omaa tyyliä ja tehnyt varmoja valintoja. Varmasti meni nappiin näidenkin osalta :). Ihailtavan harkitsevaa...

  Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Vaikka kyllähän niitä hutiostoksia tulee tehtyä paljonkin.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!