perjantai 2. maaliskuuta 2012

Värin kaipuu

Maaliskuu on täällä! Ja se tietää valon lisääntymistä sekä armotonta sisustusvimmaa. Vuosi sitten tähän aikaan olimme juuri ostaneet mieheni kanssa ensimmäisen omistusasuntomme ja suunnittelimme remonttia. Silloin halusimme hyvin maanläheisiä ja vaaleita värejä koko asuntoon.


Tänä keväänä kodin laittaminen on meille taas ajankohtaista. Vauvan on määrä syntyä toukokuussa ja ennen sitä täytyy raivata makuuhuoneeseen tilaa pienelle sängylle sekä toiseen makuuhuoneeseen lisää säilytystilaa lipaston muodossa. Kaikenlaista pientä naulakkosysteemiä on mietinnässä, myös kylpyhuone tulee kokemaan muutosta hoitopisteen muodossa. Terassipihaa olisi tarkoitus siistiä ja laittaa hieman uuteen uskoon, se kun jäi viime kevään kiireissä väliin. 

Tänä keväänä värit ovat ajankohtaisempia kuin pitkään aikaan! Niin muodissa kuin kodin sisustuksessakin yhdistellään rohkeasti oranssia, pinkkiä, vihreää, sähkönsinistä... Värin kaipuu sisustukseen lähti oikeastaan mieheni aloitteesta - mitä jos mustavalkobeigeä linjaa lähtisi hieman rikkomaan? Ja minähän tartuin heti tuumasta toimeen.


Tykkään tosi paljon Linumin tekstiileistä. Tämä oranssi tyynynpäällinen on pehmeää samettipintaista materiaalia. Se löytyi eilen Taito Shopista ja viihtyi heti erinomaisesti sohvalla. Tuo raidallinen pellavasekoitetyynynpäällinen on muuten myös Linumia, musta ruutukuosinen puolestaan Casa Stockmann-mallistoa.


Sohvan yläpuolella olevan taulunkin voisi laittaa vaihtoon. IKEAn nettisivuilta löytyi oranssia sävymaailmaa toistava ehdokas, olisikohan tämä kiva? Toisi ainakin ihan oikeasti väriä huoneeseen! Tuo vanha tauluhan on samaa Hallaryd-sarjaa ja ollaan kyllä tykätty siitä, mutta vaihtelu virkistäisi.
No eihän se värin kaipuu pelkkään sisustustyynyyn jäänyt. Itselleni löysin VILAsta -15 % alennuksella aika kivan neulemekon, joka mahtuu tällaiselle möhömahallekin. Se pääsi heti käyttöön aamun kampaajakäynnille ja tuntui kyllä supermukavalta päällä.

Värikästä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!