lauantai 17. maaliskuuta 2012

Lacy

Pitsi on selvästi in tänä keväänä (vai onko se joka kevät?) ja minullehan sopii, sillä se on yksi ehdottomista kestosuosikeistani pukeutumisessa. Parhaimmillaan pitsi on mielestäni luonnonmateriaaleissa, mattana ja neutraaleissa sävyissä. Omasta vaatekaapista löytyy pitsiä niin arki- kuin juhlakäyttöönkin sopivana. Mummin virkkaamia pitsiliinoja tykkään puolestaan käyttää sisustuksessa pieninä tehosteina.

Tämä H&M LOGG -neuleliivi on pellava-puuvillasekoitetta ja hankittu parisen vuotta sitten. Alunperin tuo nyörimäinen vyö oli ihan vyötäröllä, mutta nyt pujotin sen hieman ylemmäs empire-linjaan ja näin syntyi mielestäni aika kiva vaate odotusaikaan.

neuleliivi H&M LOGG, housut H&M Mama, trikoopaita Nanso

nilkkurit Dinsko, kello Esprit


Tiedättekö suomalaisen yrityksen nimeltä Virkkuukoukussa? Heillä on ihania virkattuja mattoja, joita olen bongannut blogeista ja sisustuslehdistä. Itse en ole kuitenkaan koskaan innostunut niistä sen enempää, ehkä koska juuri sopivaa paikkaa matolle ei ole ollut mielessä. Mutta nytpä bongasin jotain todella houkuttelevaa. Virkatun maton voi sijoittaa myös seinälle tauluksi - ehkä sen voisi jopa kehystyttää ja ikään kuin paspikseksi laittaa jotain värikästä? Ihan loistoidea, tämä on laitettava vakavaan harkintaan. Meillähän on muutenkin ollut olohuoneen taulun vaihto mielessä...

Kuva lainattu yrityksen blogista virkkuukoukussa.vuodatus.net
 Mitäs mieltä pitsistä - hot or not?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!