perjantai 30. maaliskuuta 2012

Hang your bags!

Olen kaivannut naulakkoa päivittäin käytössä oleville laukuilleni, jotta ne olisi helppo napata menoon mukaan. Tampereella on avattu kiva uusi sisustusliike Dekologia Design, jolla on myös verkkokauppa. Siellä on vaikka mitä hauskaa ja paljon ideoita myös lastenhuoneeseen. Tykkään juuri Dekologian henkisestä modernin reippaasta lastenhuoneen sisustuksesta, liian romanttinen tyyli ei iske. Itse asiassa tämä naulakko sijaitsee meidän tulevassa "lastenhuoneessa" ja ajattelin, että siihen on kiva ripustaa jatkossa myös lapsukaisen vaatteita käyttöä odottamaan. Tämän naulakon hinta oli 18 euroa ja mukana tuli myös seinäkiinnikkeet.


Minulla on vielä talvikausi meneillään laukkujen suhteen ja se tarkoittaa tummia sävyjä sekä pehmeää nahkapintaa.

Vasemmalla omaan käyttööni melko suuri laukku, Marimekon musta nahkainen Minimatkuri. Käytän tätä aika usein jumppareissuilla etenkin jos menen suoraan töistä tai muista menoista, mukaan mahtuu ihan kivasti treenikamat. Myös A4-kokoiset mapit ja paperit mahtuvat hyvin, joten työpalavereihinkin toimiva valinta.

Toisena vasemmalta on yksi suosikeistani, Marc O'Polon "messenger bag". Olen tosin lyhennyttänyt suutarilla tuota hihnaa ja pidän sitä useimmiten ihan lyhyenä, kainalossa kannettavana olkalaukkuna. Tarvittaessa saa kuitenkin myös yliolan-malliksi. Ihanan pehmoista nahkaa ja tässä laukussa on yksi harvinainen plussa - vaalea vuorikangas! Helpottaa huomattavasti tavaroiden löytämistä laukun uumenista.

Ruskea Arcadia -merkkinen nahkalaukku on niin ihanan värinen, tykkään siitä kovin. Laukku on mittasuhteiltaan tosi hyvin tällaiselle lyhyelle ja muutenkin pienelle ihmiselle sopiva, kuitenkin melkoinen tilaihme eli mukaan mahtuu kaikki tarvittava vesipulloa ja sateenvarjoa myöten. 

Ja viimeisenä rivissä roikkuu viikonlopun juhlista silmäniloksi jäänyt Menburin clutch, jolla on minulle kauniin ulkonäön lisäksi muutakin merkitystä eli se on häälaukkuni viime keväältä. Tosi mukavaa päästä käyttämään sitä myös tuon ihanan päivän jälkeen.


Laukuista puheen ollen, minulla on aamulla aikainen lähtö pikku reissuun, joten pitäisi varmaan kaivaa kaapin pohjalta hieman reilumman kokoinen kassi ja alkaa pakkailla... Hauskaa viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Tosi mahtava löytö, tykkään juuri tuollaisista naulakoista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olen itsekin tyytyväinen ja mieskin tykkäsi.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!