perjantai 9. maaliskuuta 2012

Möhömahan kesäasuhaaveet

Olen aina ollut hieman innokas sesonkien vaihtuessa. Olen ottanut tavaksi siivota vaatekomeron keväisin ja syksyisin kauden mukaiseksi - niin saa muuten myös vaihtelua kun löytää puolivuosittain omat vaatteensa uudelleen! Niin ja ehkä varsin pieni komerotilakin saattaa hieman vaikuttaa motivaatiooni tehdä tämä putsaus. Toki käytän ympäri vuoden tiettyjä juttuja kuten perusfarkkuja, joitakin neuleita ja toppeja, mutta melkeinpä kaikki muu vaihtuukin.

Tänä keväänä en sentään ole vielä tehnyt siivousoperaatiota, onhan ulkona pakkastakin, mutta koska kävin näin alkuun läpi koneellani olevia viime kesän asuja, niin ajattelin valita niistä muutaman esittelyyn. Samalla mietin, mitä täydennystä tarvittaisiin - ja haaveilen mahtuvani möhömahan jälkeen kaikkiin näihin ensi kesänä.

 
raitapaita H&M, hame Benetton, laukku GLOBAL, ballerinat Vagabond
hame Orsay, toppi ESPRIT Collection, vyö Seppälä, ballerinat Vagabond, clutch merkitön, rannekoru itse väsätty
mekko Esprit, vyö Pieces, nahkalaukku merkitön (lahja siskolta), koru Bijou Brigitte, ballerinat Stylesnob
tunika Esprit, bermudat Sisley, kengät Clarks, kello Esprit
pusero Mexx, vajaamittaiset housut Benetton, kiilakorkoavokkaat Vagabond
Näistä sesonkiasuhaaveista tuli mieleeni hauska muisto ajalta, jolloin asuin vielä vanhempieni luona Porissa, eikä tietoa ollut sen enempää nettishoppailusta kuin muutenkaan mistään kivoista kansainvälisten vaateketjujen mallistoista. H&M Rowells -kuvasto oli kuitenkin olemassa ja sieltä tehtiin postiennakolla (äidin suureksi riemuksi) aina iso kimppatilaus siskojen kanssa. Muistan, miten monesti luimme syyskuvastoa kovimmilla helteillä Yyterin rannoilla maaten ja minä jaksoin silloinkin selata tarkasti läpi neule- ja takkivalikoiman materiaalitietoineen, suunnitellen tulevan talven pukeutumista.

Onko siellä ruudun toisella puolen muita yhtä höpsöjä suunnittelijoita?


P.S. Ihan mieletön ohjelma tuo The Voice of Finland! Huh, huh mitä laulajia. Meillä soi tällä hetkellä stereoissa loistava 70-luvun Queen ko. shown innoittamana.


2 kommenttia:

  1. Jee, zubi you did it!! :) Ihanan näköinen blogi! :) Mä olen ollut poissa netin ääreltä yli viikon niin vasta nyt näin tämän!

    Ehdottomasti jään lukemaan. :) Ihan sun näköinen. Nuo kaikki asut on kyllä just sellaisia jollaisissa mäkin mielelläni viihtyisin.... _jos_ vain jaksaisin panostaa tyyliin. Mutta taidan jäädä trikoopaitatytöksi :P

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihana Sanni. Pitkään tätä tuli pyöriteltyä mielessä, mutta ainakin tässä kohtaa kokeilua on hyvä fiilis ja paljon postausideoita. Ja siis mä olen NIIN onneton näiden kuvien asettelemisessa täällä, en osaa ollenkaan. Tarvitsen ehkä vähän sun konsultaatiota joku päivä. ;) Ei sillä, että mun kuvat ikinä yltäisivät sun kuvien tasolle, mutta josko osaisin edes jotenkin koota niitä kivan näköisesti.

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!