tiistai 13. maaliskuuta 2012

Poppy vs Cika


Olen todella lyhyt, mutta useimmiten jalkaan tulee valittua matalakantaiset kengät. Kuitenkin pienikin nosto jalan alle saisi kokonaisuuden usein näyttämään tasapainoisemmalta. Vagabondin Poppy-malli on aika hyvä kompromissi: viiden sentin tukeva kiila huijaa lättäpohjiin tottunutta käyttäjää eikä hinta 69,- ole mielestäni liian kova. En osannut päättää, haluanko ihanilla pitseillä somistetut valkoiset (nyt on muuten paljon pitsiä tarjolla pukeutumisessa ja mullehan se sopii, sitä löytyy jo ennestään vaatekaapista aika hyvä määrä) vai übertyylikkäät simppelit konjakinväriset yksilöt. Tilasin verkkokaupasta molemmat, saahan sinne palauttaa ilmaiseksi. Tai sitten ihan vahingossa unohtaa palautuksen....Vagabondin verkkokauppa on muuten ollut toimiva. Toimitus tulee alle viikossa suoraan kotiovelle. Ja myös omaa 35-kokoani saa verkkokaupasta useista malleista, kaupoista sitä on aika mahdotonta löytää.

Niin ja sitten vielä ripaus sitä lättäpohjarakkautta, ei siitä mihinkään pääse. Beiget Stylesnob cika-ballerinat olisivat vain niin hyvä lisä kesäiseen kenkävalikoimaani. Kävin jo sovittelemassakin, täällä Tampereella näitä myy ainakin Kekäle. Mutta vielä pitää miettiä. Olen sitä paitsi itse aikamoinen sika kun mietin omia kenkäostoksiani, vaikka pieni ihmisenalku sisälläni potkii parhaillaankin vimmatusti - hyvänä äitinä minun pitäisi tietenkin unohtaa tällaiset pinnalliset itsekeskeiset ajatukset. ;) En sitten tiedä kuinka te muut odottavat äidit, mutta oma kiinnostukseni pukeutumiseen ja muuhun estetiikkaan ei ole tässä raskauden aikana vähentynyt mihinkään. En lainkaan usko, että lapsen synnyttyäkään lopettaisin kauniiden kenkien ostamista tai kampaajalla käymistä. Mutta miksiköhän tunnen siitä jo nyt pientä syyllisyyttä?

4 kommenttia:

 1. Onko se lapsilta jotenkin pois, jos ympärillä on kaunista ja äiti jaksaa huolehtia vielä itsestäänkin? En näe nyt kyllä mitään tarvetta syyllisyydentunteisiin.

  Matalat kengät kuulostavat sitä paitsi hyvin järkeviltä :). Niissä jaksaa vaunuja lykkiä kesäisissä puistoissa.

  VastaaPoista
 2. Moi Zubi! Ihanaa kevättä sinne ja onnea vauvan odotukseen!
  Ei itsestään huolehtimistä tarvitse tai minun mielestäni edes pidä lopettaa vauvantulon myötä. Itselläni ainakin tulee ahdistus, jos tarvitsee ihan räjähtäneen näköistä olemusta katsella jatkuvasti. Jos vaan intoa riittää, niin jatka entiseen malliin :)

  terv. Lonka

  Ps. Tunaroin syksyllä tunnukseni siellä toisaalla kun yritin vaihtaa sähköpostiosoitetta ja tein kirjoitusvirheen :D Ei sen puoleen, hyvin olen pärjäillyt ilmankin ;)

  VastaaPoista
 3. Moikka Lonka, kiva kun löysit tänne ja kommentoit. :) Mukavaa kevättä!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!