maanantai 19. maaliskuuta 2012

Sisustuskuvahaaste: viikko 1

Haasteen ensimmäinen osa tulee tässä! Otin vapauden yhdistellä hieman kohteita samoihin kuviin, eli tämä postaus ei sisällä seitsemää eri kuvaa, vaikka kaikki aiheet ovatkin edustettuina.

Lipasto & jotain mustavalkoista

Lipasto: Tämän Muuramen klassikkolipaston hankin ensimmäisen vakituisen työpaikkani myötä. Ei ehkä mikään mielikuvituksellisin ratkaisu, mutta tykkään tästä tosi paljon! Näihin yksinkertaisiin muotoihin ei kyllästy käytössä. Lipasto koostuu kolmesta moduulista, jotka voi myöhemmin tarpeen mukaan vaikka sijoittaa vierekkäin ja näin ollen muuttaa käyttötarkoitusta tai hankkia lisää "osia" ja kasvattaa lipaston kokoa. Tällä hetkellä tämä kokonaisuus toimii eteisessä kätkien sisäänsä mm. huivit, hanskat ja pipot.

Jotain mustavalkoista: Mustavalkoisia kuvauskohteita ei ole mitenkään vaikeaa löytää meiltä. Valitsin kuitenkin juuri tämän kuvan, koska mieheni halusi eteiseen tuon tumman tapetin ja molempien mielestä kokonaisuus onnistui varsin hyvin.

Rakkain esine & lempiväri

Rakkain esine: Tähän oli ihan pakko valita piano, joka on hankittu minulle jo 80-luvun puolella kun halusin aloittaa soittoharrastuksen (kiitos kovasti äidille!). Eikös muuten olekin kuin uusi? Pianotunneilla tuli käytyä melko pitkään, nykyään soittelen silloin tällöin omaksi ilokseni ja varmaankin naapurien kauhuksi. Piano on jokseenkin hankala sisustuselementti etenkin pienissä asunnoissa, kuten meillä, mutta toisaalta se on upea - tykkään sen ajattomista muodoista ja onhan tuo kiiltävä valkoinen pinta vain niin kaunis! Toivottavasti minun ei koskaan tarvitse luopua tästä.

Samassa kuvassa esittelen lempivärini valkoisen. Liika vaaleus voi olla tylsää ja puuduttavaa, mutta mietittyäni vaihtoehtoja valintani oli kuitenkin varsin selvä. Valkoiseen on helppo yhdistää niin maanläheisiä kuin kirkkaitakin värejä ja eri puun sävyjä. Se avartaa tiloja ja on aina ajan hermolla.

Viimeisin sisustushankinta

Viimeisin sisustushankinta on jo kertaalleen täällä esitelty Linumin oranssi samettipintainen tyyny. Yleensäkään en tee kovin usein sisustushankintoja. Nyt lähiaikoina niitä tosin on jonkin verran luvassa / suunitelmissa, mutta tämä on tosiaan tällä hetkellä tuorein tulokas. Tuleviin hankintoihin palaillaan sitten varmasti myöhemmin tässä blogissa, matkalla meille on mm. superkaunis valkoinen kehto vauvalle! En malttaisi odottaa, vaikka eihän sillä mitään kiirettä ole kun käyttäjäkin viihtyy tuolla piilossa vielä oikein hyvin.

Astia

Astia: Tämä siskolta lahjaksi saatu Marimekon Siirtolapuutarha-kulho pilkullisine kansineen on ihan mahtava. Tosi kätevän kokoinen vuoka erilaisille salaateille ja tuo kansi toimii myös erittäin kauniina leipälautasena.

Kylpyhuone

Kylpyhuonetta on sitten ihan tuhottoman vaikeaa kuvata! Parempien kuvien puutteessa edustakoot tämä otos pientä palasta siitä. Valkoisilla seinillä mennään sielläkin puolella, lattiapinnat ovat puolestaan vaaleanharmaata kaakelia.

No niin, näin olisi haasteen ensimmäinen osa selätetty! Ensi viikolla sitten lisää.

2 kommenttia:

  1. K:n blogin kautta löysin tänne. Kivan oloinen blogi. Jään seuraamaan :)

    VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!