sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Ballerinatyttö ja lempitunikan tuho

Mukavaa sunnuntai-iltapäivää! Hahaa, eikös päivän otsikko kuulostakin jonkun B-luokan elokuvan nimeltä?

Siirsin eilen pitkävartiset talvisaappaat kaapin perukoille ja kaivoin nämä avomallit esille. Muutama parihan näitä on kertynyt, piti oikein asetella riviin ja kuvailla nyt kun tämä blogi on olemassa. Olen kyllä aika heikkona ballerinoihin ja näköjään myös tuollaiseen tietyn malliseen kengänkärkeen. Vasemmalta oikealle lueteltuina: 1. Vagabond Pogo, 2. Stylesnob Cika, 3. Geox, 4. Vagabond, 5. Vagabond Poppy, 6. Vagabond Lugano. Viimeisten merkkiä en tiedä, mutta ne on ostettu yhdestä superkivasta kenkäkaupasta Itävallasta suunnilleen kuusi vuotta sitten (ai kauhee, aika menee nopeasti).


Samalla suunnittelin tyytyväisenä aloittavani taas yhden kesäisemmän suosikkivaatteeni, pari vuotta sitten hankitun H&M:n silkki-puuvillasekoitetunikan, käytön. Tässä on kaiken kanssa sopiva "väri" ja niin mainio materiaali, lämmittää viileämmällä säällä, mutta hengittävänä toimii loistavasti myös helteellä, vaikka rantavaatteenakin pelkkien bikinien päällä. Mutta tunikalle olikin käynyt hieman huonosti, kunnon ratkeama päässyt ilmestymään toisen kainalon taakse, enkä edes ole huomannut milloin. Saattaisin osata itse korjata vaurion, jos se olisi suoraan sauman kohdalla, mutta nyt en uskalla edes yrittää. Täytynee pyytää äitiä katsomaan tilannetta... Missä vaiheessa muuten äidit oppivat tekemään kaiken, terveisin nimimerkki epätietoinen?


Sain juuri todella mielenkiintoisen kirjan luettua ja ajattelin, että voisin tänne blogiinkin joskus kirjoitella jotain lukukokemuksista ja vaikka leffoistakin. Kiinnostaisikohan teitä lueskella sellaisia?

4 kommenttia:

 1. Tietenkin lukukokemuksia, niistä voi saada vaikka miten hyviä vinkkejä! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kivoja kenkiä! Tiedän sattumalta, että olet aina rakastanut kenkiä, siis ihan pienestä pitäen. Huomaat kyllä ihan kohta, että äidit oppivat tilanne kerrallaan kaiken tarvittavan. Eiköhän saada sun tunikasuosikkisi kuntoon. Lupailee se kaikenosaava...
  Minkä kirjan luit? Kirjablogia olen itsekin ajatellut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin Pohjois-Koreasta kertovan kirjan Suljettu maa. Ehkä kirjoittelen siitä tänne lähipäivinä. Voisit kyllä hyvin perustaa oman kirjablogin!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!