tiistai 29. toukokuuta 2012

Mama gone shopping

Kuten aiemmin mainitsin, meidän poika hukkuu 50-senttisiin vaatteisiin ja jopa 1-2 kk kokomerkinnällä varustetut sukat ovat aivan mahdottoman suuria... Ajattelin toiveikkaana, että parit pikkuruiset housut ja bodyt riittäisivät, mutta pesukone ei millään voi jyllätä (puolityhjänä) samaa tahtia kuin näitä pikkuvaatteita likaantuu. Niinpä ehdotin eilen miehelle, että lähdettäisiin vähän shoppailemaan yhteen rauhalliseen pikku kauppakeskukseen koko perheen voimin. Reissu sujui mukavasti, pojat hengasivat miehekkääseen tyyliin liikkeiden ovenpielissä kun minä pyyhälsin hyllyjen välissä saalistaen pikkuruisia aarteita. No ei vaan, kyllähän tuo tuore isä osallistui valintoihin aika paljonkin.

Ja eikös löydettykin aika kiva kokoelma? Olisin kyllä halunnut tuon Lindexin raitahaalarin kirkkaanpunaisena, mutta siitä ei ollut kokoa jäljellä, niin napattiin sitten tummansininen, hieno sekin.  Kyseinen haalari oli tosi mieluinen löytö, sillä sekä jaloissa että käsissä on kääntösysteemit, eli ei tarvitse pukea vilkkaasti liikkuvalle pojalle enää erikseen sukkia ja käsineitä, eikä niitä näin ollen tarvitse myöskään etsiä lattioilta, sängystä, pesukoneen uumenista jne. Tosin kun pistin puoliunisen vauvan sovitussessioihin, niin huomasin, että juuri tuo haalari ja osa muistakin hankinnoista on vielä sittenkin liian reiluja, mutta ei se mitään, me kasvatellaan ahkerasti!

Häiritseekö teitä selkeä poikamaisuus jo pienten vauvojen pukeutumisessa? Lapsille kun on tarjolla aika paljon joko sinistä tai vaaleanpunaista! Mies olisi jopa ollut valmis ostamaan pojalle vaaleanpunaraidallisena tuon yhden bodyn, mutta minä en halunnut, kun en muutenkaan ole mikään pinkin ystävä. Sitäpaitsi on tuo meidän alle kolmekiloinen aikamoinen äijä, kuulisitte kun hän pieraisee, hahhah.


KappAhl Newbie-mallistosta:
1. Raitabody 44 cm
2. Valkoiset housut 44 cm
3. Siniset housut 44 cm
4. Sukat 0 kk
5. Raitahaalari 44 cm
6. Farkut 50 cm

H&M:ltä:
7. Kahdet sukat 0 kk

Lindexiltä:
8. Raitahaalari 44 cm
9. Vihreät collegehousut 44 cm
10. Harmaat velourhousut 44 cm


2 kommenttia:

  1. Hihii! Ai se olitkin sinä!! :) Vähän aikaan mietin Zubi-nimistä blogikommentoijaa, mutta sitten löysin tieni tänne. Mahtavaa! Ja kivalta näyttää tämä sun blogi, sait uuden blogiseuraajan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehhee, arvasin että yllätyt! Tervetuloa vaan seurailemaan.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!