lauantai 19. toukokuuta 2012

Toffeelakua

Siirsin yöpöytänä palvelleen Pentikin rustiikkisen jakkaran eteiseen. Tuossa on ennen ollut yksi ruokailuryhmän valkoisista tuoleista, mutta se on ollut tilaan nähden hieman liian suuri, varpaat ja tuolin jalat ovat kohdanneet toisensa aika monta kertaa ohi kulkiessa. Tuo jakkara on kapeampi ja helpompi liikuteltava ja näin ollen myös käytännöllisempi. Sen pystyy nyt helpommin nappaamaan emännänjatkeeksi vaikka keittiönkin puolelle, jatketta nimittäin tämä pätkä tosiaankin tarvitsee jatkuvasti ihan arkiaskareissa. Ja sävymaailmasta tulikin herkullinen, lakritsiseinää vasten kalusteet ovat kuin toffeeta ja vaniljavaahtoa, laukku tuo ripauksen täyteläistä suklaakastiketta kokonaisuuteen. Alkaa kuulostaa tarpeeksi tainnuttavan makealta jopa tälle herkkusuulle!


Tuossa taannoin taisin hiukan innostustua kun tajusin kuinka helppoa ja edullista sisustamista varjostinten vaihto on. Noh, tässäkin on nyt uusi sileä Deko-varjostin Pentikistä, samaa astetta modernimpaa sarjaa kuin olohuoneen oranssi versio. Vekkivarjostimet voisi taas vaihtaa takaisin vaikka talveksi. Kumpi tyyli toimii paremmin?

6 kommenttia:

 1. Puinen jakkara tuo kivasti lämpöä muuten niin pelkistettyyn sisustukseen. Jakkaralle siis ääni täältä :)

  -Sassy

  VastaaPoista
 2. Tuo Pentikin pallolampunjalka on aivan ihana! Olen sitä katsellut, ja päättänyt, että ostan sen sitten kun olen iso ja rikas...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa muuten seurailla esim. Sokoksen 3+1 päiviä ja Stockan Hulluja päiviä, ovat todella usein hyvässä tarjouksessa niissä. Mä tykkään kans, vaikka on todella yleinen/suosittu valaisin, niin ei ole alkanut kyllästyttää tippaakaan.

   Poista
 3. Jakkara on kiva! Sisustus lähentelee jo täydellisyyttä!Olet laittanut kaiken tosi nätiksi ja värit sopivat toisiinsa laukkua myöten.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!