tiistai 8. toukokuuta 2012

Perusasioiden äärellä

Myönnetään, vaateostoksilla tulee yleensä ihastuttua johonkin ihan muuhun kuin tylsiin perusvaatteisiin. Kauneinkaan tunika tai laukku ei kuitenkaan pärjää ilman vaatekaapin peruspilareita kuten toppeja ja leggareita. Ja näiden jos jonkin laadussa on eroja - eikä todellakaan aina hinnan osoittamaan suuntaan. Oman laatuseulani läpi on päässyt yksilöitä, joissa on hyvä malli ja istuvuus, jotka kestävät muuttumatta ja nyppyyntymättä lukemattomia pesuja, eivät veny tai vanu - ja jotka voi oikeastaan vain unohtaa sen jälkeen kun ne on kerran päällensä vetänyt.

Kuvat valmistajien kotisivuilta.
korjaus: Virhe farkkujen mallissa, oikeasti ovat Sqin:it!

H&M Best Basics -alusvaatteet ovat huippuja. Hieman hohtavia sileitä materiaaleja ja tosi hyviä malleja. Kausittain saatavana on ihan kivoja värejäkin näiden perussävyjen lisäksi. Aiemmin push-up-liivi oli lemppari, nyt raskausaikana olen erityisesti tykästynyt sarjan kaarituettomiin liiveihin. Saa nähdä millainen malli (ja koko) miellyttää sitten odotusajan jälkeen. Hinnat ovat edullisia, alushousuja saa muutamasta eurosta alkaen ja liivit lähtevät omaksi noin 15 eurolla hieman mallista riippuen.

Espritin Collection-puolella on kokemukseni mukaan tosi hyviä ja muotonsa säilyttäviä legginssejä (19,90) sekä laadukkaita spagettiolkaintoppeja (19,90). Jälkimmäisiä minulla on vino pino ja ovat tosi ahkerassa käytössä. Myös Your Facelta löytyy kivoja olkaimettomia toppeja (22,90). Malli on vähän peittävämpi, joten tätä toppia voi käyttää paitsi aluspaitana, myös ihan sellaisenaankin.

Lempparifarkkuni ovat H&M Super Squinit Sqinit (19,90), jotka tosin juuri tällä hetkellä eivät tietenkään mahdu päälle. Mutta ennen raskautta tykkäsin näistä kaikkein eniten, mitkään muut farkut eivät tuntuneet yhtä mutkattomilta ja hyviltä päällä. Toivottavasti pääsen vielä käyttämään suosikkejani.

Vielä hakusessa on se täydellinen t-paitamalli, joka kestää ja jota saa mielellään niin pitkillä kuin lyhyilläkin hihoilla. Kuulemma nämä kriteerini täyttäviä neuleitakin on olemassa (missä?) ja olen kuullut jopa villiä huhua, että kauluspaita voi olla mukava, kunhan löytää sen oman mallinsa.

kuva: Esprit.com
Lopuksi vielä pieni alennusvinkki, jos joku vaikka haluaa testata väitteeni.
 Nimittäin Espritin verkkokaupasta saa sunnuntaihin 13.5. saakka  
koodilla MFP7T7X6FI alennusta seuraavasti:
alle 50 euron ostoksesta - 10 %
50 - 130 euron ostoksesta - 20 %
yli 130 euron ostoksesta - 30 %

Jaahas, seuraavana ohjelmassa taloyhtiön pihatalkoot upeassa kevätsäässä, bis bald wieder!

2 kommenttia:

  1. Kivoja vaatevinkkejä ja kiva blogi muutenkin! Nuo H&M farkut ovat muuten malliltaan Sqin ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpäs onkin, kiitos oikaisusta! :)

      Poista

Ilahdun kommentistasi!