maanantai 7. toukokuuta 2012

Skandinaavista olohuoneeseen

Kokosin Olioboardilla pienen kokoelman jutuista, jotka tällä hetkellä vetoavat minuun suuresti. Joukossa on kaikenlaista käytännöllistä ja kaunista olohuoneeseen, melko realistisia haaveita oikeastaan. Ja sattumalta kaikki tuotteet ovat kotoisin Suomi-Ruotsi-Tanska-akselilta.Design House Stockholmin harmaa, kaareva Lightbow-kynttelikkö olisi tosi hauska ikkunalaudalla tai pianon päällä - ei ehkä ihan tähän tulevaan kesäkauteen se kaikkein halutuin tuote, mutta saahan sitä olla vähän (vuoden)aikaansa edellä. Ja tuota saman firman Wing-lipastoa olen ihaillut netissä ainakin sata kertaa. Jujuna tuossa on kivan muotoilun lisäksi se, että laatikot aukeavat molempiin suuntiin eli lipastoa voi käyttää myös tilanjakajana vaikka avokeittiön ja olohuoneen välillä. Tällä hetkellä tuollaiselle ei ole omassa asunnossa millään tilaa, mutta ehkä tulevaisuudessa? 

Iskun Rufus-nahkasohva on ihana! Yhtenäinen istuintyyny näyttää jotenkin uudelta ja raikkaalta muuten todella perinteisessä ja simppelissä muodossa. Milläs ihmeellä saisin perusteltua sohvan vaihdon miehelle... Ja mitäs pidätte tuosta By Rydensin Trevisio-valaisimesta? Minuun iskee se, että varjostimia on samassa valaisimessa kolme, valoa voi suunnata mielen mukaan ja varjostinten värejäkin voi vaihdella. Yllättävän kookas valaisin tuo kylläkin on livenä, vaatii ehkä hieman avaramman tilan kuin itselläni olisi tarjota.

Varjostinten vaihtamisesta puheen ollen - miksen ole aiemmin tajunnut, kuinka helposti niinkin yksinkertaisella asialla saa valaisimen ja tilan tyyliä vaihdettua? Pentikin poistotuotteiden joukosta löytyi nimittäin 15 eurolla lisäripaus oranssia. Jes!


Aurinkoa viikkoonne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!