keskiviikko 21. elokuuta 2013

Black & White

Ihanan lämpimiä ilmoja vieläkin! Nyt on kuitenkin pikku hiljaa jo viimeisten kesäisten asujen aika, vai vieläkö te muut(kin) käytätte sandaaleja? Minä pukeudun itse asiassa harvoin kokonaan mustavalkoiseen asuun, mutta se kyllä toimii. Pahoittelen päättömiä kuvia, onnistuin olemaan niin typerillä ilmeillä liikenteessä, että oli pakko sensuroida. Pikku-T:kin tuossa ihmettelee, että mitä ihmettä se äiti oikein puuhaa...


pitsitunika Esprit
mustat pillifarkut H&M
kiilakorkosandaalit Clarks
laukku Marimekko Mini Matkuri 
kaulakoru Kalevala Koru Pore 

10 kommenttia:

 1. Kivan rento, mutta samalla tyylikäs asu. :) Kyllä täälläkin mennään vielä sandaaleilla, ei kylläkään noin tyylikkäästi, vaan ihan vaan Crocsin varvastossuilla. ;) On muuten tosi hyvät jalassa nuo, en oo juuri muita kenkiä kesällä pitänyt. Muita Crocseja mulla ei olekaan enkä siis oo mikään fani, mut nuo on hyvät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Eihän mullakaan nämä hiekkalaatikolla ole päällä, vaan käväistiin kaupunkiasioilla. Crocsin varvassandaalit kuulostaa kivoilta! Mä haluaisin Crocs-kumisaappaat itselle ja pojallekin, ne on ihanan kevyet.

   Poista
 2. Meillä on crocsit pojalla ja minulla ja tosiaan tuo keveys on aivan ihanaa! Varsinkin lapselle tavalliset kumpparit tuntuu tosi painavilta ja pihaleikeissä tippuvat helposti jalasta, mutta crocsit pysyy jalassa ongelmitta. Suosittelen

  -ilona-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut samaa monelta ja aionkin hankkia pojalle seuraavaksi juuri Crocsin saappaat! Nyt meillä on ihan perinteiset alesta ostetut Reiman saappaat, turhan helposti ne tahtoo kyllä putoilla pienistä jaloista...

   Poista
 3. Mä katsoin kans jostain lehdestä ihania Crocsin sinisiä kumppareita, täytyy käydä tsekkaan liikkeessä ja samalla tytöillekin. Pienemmän kumpparit on aikas painavat ja eihän ne jalassa pysy millään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värit noissa on herkkuja! Mä tykkäisin erityisesti keltaista, mut niitä ei taida olla aikuisille.

   Poista
 4. Todellakin sandaaleilla, niin pitkään kuin pystyy! Syksyn joutuu myöntää saapuneen vasta sitten, kun sukat on puettava muutenkin kuin urheillessa ;)

  VastaaPoista
 5. voisit rueta vauva plogia kirjoittamaan.vauvan saanti ei tee kaikille naisille hyvää.eikös se alunperin ollut sisustus blogi. oot varmaan rikas kun sulla on aarniota.ois varmaan hyvä murtokohde kun näkyy mitä herkkuja on paikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, Aarniotahan meillä ei ole ollenkaan. ;) Blogini on ollut alusta asti aika perhe-elämäpainotteinen, aloitinhan tämän koko homman äitiyslomaharrastuksena. Ja minusta äitiys on tehnyt mulle oikein hyvää! Mukavaa syksyä sulle!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!