maanantai 26. elokuuta 2013

Minikengät tauluhyllylle

Jostain blogista tai sisustuslehdestä tämäkin idea taisi alunperin lähteä liikkeelle: Laitoin T:n jo pieneksi jääneet Espanjasta ostetut sandaalit makuuhuoneen tauluhyllylle. Pikkuruiset ensikengät käyvät ihan koriste-esineestä ja lisäksi niihin liittyy kivoja muistoja.


Samalla tauluhyllyn ilme palasi harmaa-valko-värimaailmaan, ehkä otan puunsävyiset kehykset taas jossain vaiheessa käyttöön. Tämä tuntuu hyvältä nyt.


T bongasi tietysti omat kenkänsä hyllyltä.


"Anna! Haluan laittaa ne jalkaan!"


Sanoin pojalle, että ne ovat pikkuvauvojen sandaalit ja koska hän on jo iso poika, ne pitää laittaa takaisin hyllylle. Tuntui hyväksyvän selityksen.

Hieman myöhemmin tapahtunutta...

"No nää ei ainakaan oo liian pienet!"


Tuo meidän pikkumies on kyllä ihan hirmuisen kiinnostunut kengistä! Ei kuitenkaan yhtä paljon kuin autoista. ;)

P.S. Me oltiin tänään ensimmäistä kertaa tutustumassa päiväkotiin, oikein hyvältä vaikuttaa! T viihtyi reippaasti leikkien ja äiti tykkäsi uusista, monipuolisista tiloista sekä mukavasta henkilökunnasta. Tutustumisviikko jatkuu, huomenna mennään aamupuurolle.

8 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Ja miten mukava kuulla, että päiväkoti vaikutti hyvältä paikalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On kyllä niin kivaa että tuli hyvä ensivaikutelma päiväkodista. :)

   Poista
 2. Sinulle löytyy haaste blogissani: http://das-liebchen.blogspot.fi/2013/08/haaste_26.html (:

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä päiväkodin aloitukseen! Ja sinulle tsemppiä myös sitä myötä tulevan työ+perhe arjen pyörittämiseen!:D.

  Meillä on hoitoarkea nyt pari viikkoa takana ja hyvin on mennyt, vaikka kyllä toki muutamana ekana aamuna piti itkeä äidin perään... Mutta tyttö on tottunut hoitajiin ja hoidon rutiineihin tosi hyvin ja paikka on meidän vanhempien mielestä kiva ja ne on kai tärkeimmät jutut. Miinuspuolena sitten se, että arki-illoissa tuntuu yhtäkkiä olevan tosi tosi vähän yhteisiä tunteja ja vielä vähemmän tunteja omille harrastuksille, kotitöille yms., kun hoitopäivien ja aikaisten aamujen väsyttämä lapsi (ja no välillä töiden ja kaikkien muiden velvollisuuksien väsyttämä äitikin) kuukahtaa kuitenkin aika ajoissa unille. Varmaan tähänkin pian tottuu ja ei enää tunnu niin kaaokselta illat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anki, tsemppejä kyllä tarvitaan!

   Tuo on varmasti ihan totta, että niitä yhteisiä tunteja on tosi vähän ja illat ovat kiireisiä sekä väsyneitä, jopa kaoottisia. Minäkin kun vielä menen kokonaan uusiin työtehtäviin, niin olen varmasti päivien jälkeen yhtä väsynyt kuin poikakin.

   Poista
 4. Mä ihastelen aina pikkuruisia kenkiä kaupoissa, tai sit jos jossain sattuu näkemään sellasia tosi vanhoja pikkukenkiä. Tekis mieli ostaa hyllyyn koristeeksi. :D Mut onhan ne paljon hienommat kun ne on "omat" ja niillä on se oma tunnearvo ja tarina. Ehkä vielä jonain päivänä... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletkos kysynyt äidiltäsi, onko hän säästänyt mitään sun vanhoja pieniä kenkuleita? Niissähän olisi tunnearvoakin!

   Mun mielestä noi pikku sandaalit on just ihanat tuossa seinällä. <3 Tosin pikku-T ei pääse ihan yli tästä jutusta. Käy joka päivä vähintään pari kertaa niitä osoittelemassa ja haluais laittaa ne jalkaansa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!