sunnuntai 4. elokuuta 2013

Luomivärilemppari

Mukavaa sunnuntaiaamua kaikille! Ajattelin kertoa teille mun luomivärilempparista, Inglotista. Tutustuin tähän merkkiin ystäväni "Karkkipäivä-Sannin" kautta kun suunnittelimme häämeikkiäni keväällä 2011. Valitsimme silloin yhdessä minulle sävyt tähän kolmen napin palettiin, joka on vieläkin käytössä. Näissä luomiväreissä on runsas pigmentti ja pysyvyys on hyvä. Olen ollut niin tyytyväinen, että muiden luomivärien käyttö on näiden jälkeen jäänyt lähes kokonaan.


Inglotin idea on ns. Freedon system, jossa valitaan ensin sopivan kokoinen paletti monista eri vaihtoehdoista ja siihen sävyt yksitellen. Luomivärinapit kiinnittyvät palettiin magneeteilla, joten sävyjä on helppo täydentää tai vaihtaa. Ei jää siis koko luomiväripaletti käyttämättä kun oma lempparisävy on loppunut (minulle voi helpostikin käydä näin). Minun suosikkisävyni on tuo keskimmäinen hohtava, hieman persikkainen vaaleanpunainen, jota olenkin tainnut kuluttaa jo kolme nappia. Vasemmanpuoleisen shamppanjansävyn ostin juuri uutena, sekin on tosi ihana, sitä ennen paletissa oli hieman oranssiin taittava sävy, jota minun ei tullut käytettyä. Oikeanpuoleisin sävy näyttää tässä kuvassa vähän lilalta, mutta se on sellainen harmaanruskea, joka sopii hyvin varjostuksiin tai rajauksiin vaaleanharmaille silmilleni.


Hinta-laatusuhde näissä on ihan erinomainen, tuollainen yksittäinen pieni nappi maksaa noin kuusi euroa ja muistaakseni tällaisen kokonaisuuden "kuorineen" sai n. 25 eurolla. Pyöreät napit ovat tosin poistumassa, samoja sävyjä saa kuitenkin jatkossa neliön muotoisina nappeina. Ne ovat hieman isompia ja täten myös vähän kalliimpia. Minunkin pitänee siis hankkia uusi paletti tuota suosikkisävyäni varten.

Inglotin nettisivuilta löytyy lisätietoa ja jos oikein ymmärsin, niin tuotteita saa tilattua verkkokaupankin kautta. Myyntipisteitä on sivuston mukaan viisi: Kluuvi Helsinki, Jumbo Vantaa, Sello Espoo, Itäkeskus Helsinki ja Mylly Raisio. Näiden lisäksi täällä Tampereella Inglotia myy Kauneuskeskus Meicos/Hämeen Kosmetologikoulu, josta olen omat luomivärini ostanut.

Tämä ei ollut mikään maksettu mainos, vaikka aika hehkutus tulikin. Sannille kiitokset tästä(kin) löydöstä!  

Mitkä ovat teidän mielestänne parhaita luomivärejä?   

3 kommenttia:

 1. Myös Lahdessa on Triossa Inglot-kauppa, tai ainakin vielä talvella oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on se sielä vieläki, oltiin 2 viikkoa sitte käymässä Triossa ja mietin että meenkö kiusaamaan itteäni mutta päätin sitte jättää väliin :D

   Poista
  2. Kiitos listan täydennyksestä!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!