torstai 8. elokuuta 2013

Kodin väripaletti

Monissa sisustusblogeissa on nyt elokuussa innostuttu Modernisti kodikas -Kertun aloittamasta Oman kodin väripaletti-haasteesta. Itsehän en ole varsinaisesti saanut tätä haastetta keltään, mutta ajattelin toteuttaa sen silti! Ohjelma löytyy osoitteesta http://letschipit.com/ ja on tosi helppo käyttää. Hauskaa kuvien lataamisessa oli se, että hieman jopa yllätyin mitä värejä tuo "chippaaja" kuvistani poimikaan. Sinistä, vaaleanpunaista, violettia... En tiennytkään, että meillä on näin värikästä. ;)


En laita tätä nyt virallisesti eteenpäin kenellekään, mutta jos et ole vielä ehtinyt toteuttaa tätä haastetta, niin tee se ihmeessä! Saatat yllättyä. :)

Mitäs pidätte meidän kodin väreistä?

4 kommenttia:

 1. Teillä on todella kaunis värimaailma! Tyylikästä, mutta ei tylsää. Eipä tosiaan ensi silmäyksellä arvaisi, että värejä löytyy näin monta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kivasti sanottu. :) Tosin noin monia värejähän meillä ei ihan oikeasti taida olla, vähän yli-innokas tuo ohjelma.

   Poista
 2. Tää on kyllä superhauska juttu :) Ja yllättävän paljon tosiaan teiltäkin löytyy värejä... mutta ainakaan noita violetteja en oikein osaa sijoittaa noihin kuviin, joten joko ohjelma on tosi tarkka tai sitten keksii hiukan omiaankin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa joo keksiä vähän omiaan. Luulen että noi siniset ja violetit tulee laminaatista, kun valo heijastuu siihen. Muuta syytä niille en kyllä keksi. ;)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!