maanantai 5. elokuuta 2013

Keltaista

Huomasin, että keltainenhan on juuri se uusi pieni juttu, jota kotimme on kaivannutkin! Pienillä askeleilla lähdettiin tässä kohtaa liikkeelle, ihana uusi tyynynpäällinen on Casa Stockmannin ja mummin virkkaama samansävyinen pitsiliina pääsi eteisen lipaston päälle. Jos oikein hurjaksi heittäydyn, niin saatan kuitenkin lisätä vielä jotain muutakin keltaista, sellainen löysään neulottu torkkupeitto olisi ihana. Niin ja mies ehdotti keltaisia verhoja, hmm... ehkä ei kuitenkaan.Tuossa tyynynpäällisessä on minusta kivaa se, että toiselta puolelta kangas on beigeä pellavaa ja toinen puoli taas on pehmoista keltaista velouria.  Ja sävy, se on just oikea ns. leijonankeltainen, ei liian sinappinen eikä liian kirkas. Huomasitteko muuten, että Metropoli-kangastaulu pääsi taas seinälle? Hain sen tänään varastosta ja tauko teki hyvää, se näyttää taas jotenkin kovin kivalta.

Syksyä kohden ollaan selvästi menossa, näistä upeista helteisistä päivistä huolimatta. :)

10 kommenttia:

 1. Näyttää kauniilta! Ihana tuo keltainen sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta myös sävy on aika nappi.

   Poista
 2. Kivalta ja kotoisalta näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sandella! Kotoisuus on mulle tärkeää, joten kiva kuulla.

   Poista
 3. Sisustuksessa en ole huomannut keltaisen olevan in, mutta vaatteissa kylläkin. Kävelin tänään läpi parinkin vaatekaupan syysluukin ja sinapinkeltainen näkyy yhdessä sammaleenvihreän kanssa. Aika synkältä muodin syysvärit näyttäisivät ilman keltaista. Sama piristys tapahtuu kodissanne uudella kanttarellinvärillä. Kiva tyyny! Teillä näyttää aina niin siistiltä ja kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Kokattiin myös eilen kanttarelleja, hauska sattuma itse asiassa tuo sävy. En tullut ajatelleeksikaan ennen kuin mainitsit kanttarellinväristä. :) Pikku-T tykkäsi sienistä tosi paljon!

   Hmm... minusta tuntuu, että ruskeat ja keltaiset ovat tänä syksynä aika paljon pinnalla niin sisustuksessa kuin pukeutumisessakin. Toisaalta nyt on kyllä niin paljon eri tyylejä muodissa, että varmasti on paljon muutakin.

   Poista
 4. Meillä on keltaista ollut pitkään korostevärinä olohuoneessa ja tykkään siitä kovasti! Ihanan siistiltä näyttää teidän koti! t. Lomaltapalaaja, jonka nurkat ovat täynnä kasseja, pusseja ja vaateröykkiöitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keltainen on kyllä kaunista, olen aiemmin vähän vieroksunut sitä, mutta nyt tuossa tyynynpäällisessä oli just oikea sävy. Arvaas vaan lisääntyykö keltaisen himo matkan varrella. ;)

   Lomaltapaluu on kyllä just tuollaista! Me ollaan jo palattu arkeen ja siivottiin viikonloppuna vähän perusteellisemmin. Mä olen kyllä ehkä vähän turhankin innokas siivooja, mutta tykkään että joka ilta pojan mentyä nukkumaan siistitään lelut koriinsa ja muutenkin tavarat paikoilleen. Ja ainahan mun kuvat on hyvin rajattu. :D

   Poista
 5. Tuo kuparin keltainen on kyllä kaunis sävy, toimii tosi hyvin juuri harmaan, beigen ja mustan kanssa. Tuli näistä kuvista mieleen, että Woodnotesilla on myynnissä tyynyjä, joissa on juuri nämä samat sävyt, kuin näissä kuvissa :) hyvin olet siis onnistunut yhdistämään trendikkäät sävyt toisiinsa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niinpäs muuten onkin! Se niiden raitatyyny oliskin ihana, pistetään haavelistalle. ;)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!