sunnuntai 18. elokuuta 2013

Tytöt ja T Turussa

Otettiin torstaina suunta Turkuun pikku-T:n kanssa, pikkusiskoa eli täti-A:ta moikkaamaan. Turussa oli ihanan kesäinen sää ja tosi kivaa! Oli ilo taas reissata reippaan pienen kanssa, joka istui kiltisti autossa lastenlauluja kuunnellen, viihtyi erinomaisesti rattaissa ja nukkui yönsä hyvin vieraassakin paikassa.


Leikkipuistossakin tietysti käytiin...


... ja ihmeteltiin isoja työkoneita. Pojat on niiiin poikia. :)


Turku on mielestäni kaunis kaupunki!


Etenkin jokirannan säilyneet vanhat rakennukset viehättävät.


Kirjasto on erityisen komea, yhdistetty hienosti vanhaa ja uutta.


Löytyi minulle ihan uusi sisustusliiketuttavuus, Divaani. Tyyli oli modernin ja rustiikkisen sekoitusta, laadukasta ja kaunista.


Kaunis pikkusiskoni divaanilla Divaanissa.


Divaanista löytyi myös molempia miellyttävä sohva, HT Collectionin Next. Tykkäsin erityisen paljon myös noista puisista pienistä sivupöydistä.


Divaanin vieressä sijaitsee viehättävä kolmikerroksinen Artekin myymälä. Sieltä löytyi tietysti vaikka mitä ihanaa. Tämä nurkka oli oma suosikkini, paljon kivaa, käytännöllistä ja inspiroivaa. String-kirjahyllyssä valkoisen ja koivun yhdistelmä näyttää tosi kauniilta minusta.


Yritin saada poikaa poseeraamaan kanssani kuvissa, vähän huonolla menestyksellä. Bongaa uusi laukkuni, ai niin ja mulla on uudet aurinkolasitkin, Ray Banit. :) Marimekon Ilma-raitapaita oli taas päällä, se on kyllä osoittautunut tosi kivaksi ja laadukkaaksi. Kelpaisi jossain toisessakin värissä!


Loppuviikko on muutenkin ollut erityisen mukava. Kävin perjantai-iltana kasvo- ja jalkahoidossa (äitienpäivälahjaksi saatu lahjakortti pääsi viimein käyttöön) ja eilen kampaajalla. Lisäksi käytiin eilen Särkänniemessä koko perhe. Tänään vanhempani tulevat meille kanttarellirisottoa syömään. Toivottavasti teilläkin on ollut kiva viikonloppu!

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta teidän reissu ja viikonloppu myös. :)

  Meillä myös ollut mukava viikonloppu, kun iski tuli lomille rt-koulutuksesta, tänään lähtee takaisin. On ollut ihana viettää aikaa yhdessä, perheenä ja toki myös kaksin iltaisin tyttöjen mentyä nukkumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, just kivalta kuulostaa teidänkin viikonloppu! <3

   Poista

Ilahdun kommentistasi!