tiistai 20. elokuuta 2013

Eteisessä

Ei varmaan tule suurena yllätyksenä, että meidän minikodin eteinenkin on pieni. Laskin tuossa päivänä eräänä, että eteisessämme oli kahdeksan paria miehen popoja, neljät minun ja kolmet pikku-T:n kengät. Joskus seurusteluaikoina mieheni kulki kesät talvet Adidaksen Superstareissa (talvella varpaat palelivat ja kesällä hikosivat), kauas on tultu siis niistä ajoista...

 

Hankittiin kenkäkaaosta taltuttamaan kenkäkaappi kun Ikeasta sattui löytymään sopivan kapoinen malli Skär. Pistorasioiden takia kaappi jouduttiin sijoittamaan vähän epäsymmetrisesti tuohon vasemmalle puolelle seinäkaistaletta, mutta oikeastaan ihan kivankin näköinen noin. Hyvin tuonne kyllä kenkäpareja uppoaa ja tietysti siellä voisi säilyttää mitä tahansa muutakin.

 

Kaivoin viime syksynä ostetut Wondersin ihanat nilkkurit taas laatikostaan, siltä varalta että syyskenkäfiilis yllättää. Uusi Marimekon ruskea Mini Matkuri on sävynsä puolesta perfect match noihin kenkiin. Hassua miten nämä asusteet sopivatkin niin hyvin sisustukseen, ei silti varmaan tullut yllätyksenä... Yleensä kun naisen vaate- ja sisustusmaku menevät aika hyvin yksiin. Minulla molemmissa tyyli taitaa olla suht pelkistetty, ajaton, pehmeä, ehkä vähän modernikin muttei kovin trendikäs.


Alla vielä näkymää ulko-ovelta päin. Vasemmalle puolelle jäävät peiliovelliset kaapit, joissa säilytetään ajankohtaisia ulkovaatteita. Asusteille löytyy paikkansa lipaston laatikoista. Ei siis todellakaan mitkään ruhtinaalliset eteistilat meillä, mutta tuleepahan pidettyä esillä vain tarpeellinen. ;)

2 kommenttia:

 1. Meillä asuu myös Superstar-mies. ;)

  Me tarvittais kans kenkäkaappi, ärsyttää, kun tuulikaapin lattia on aina täynnä pieniä kenkiä, vaikkei meillä edes paljon niitä ole. Täytyy vähän mittailla ja toteuttaa
  tämä kenkäkaappiprojekti. Tuo teidän näyttää hyvältä ja sippoiselta.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä kapoisimpia malleja joita on tarjolla, olen vertaillut sen verran paljon, että uskallan näin sanoa. :) Ainut haaste kenkäkaapin kanssa on tietysti se, että sinne tulisi myös laitettua ne kengät. Esim. kuraisia/hiekkaisia kenkiä sinne ei voi laittaa, meillä tuo onkin enemmän mun ja miehen työkenkien yms. siistimpien kenkien säilytyspaikkana.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!