sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

My Pori Jazz 2014


Palataan vielä viikon takaisiin Pori Jazz -tunnelmiin muutaman kuvan merkeissä, sain nimittäin tänään Poriin unohtuneen muistikorttini takaisin kotiin. :) 

Jazzit vietetään meidän tyyliin perinteisesti isolla perheporukalla ja se onkin ihan huippua. Piknik-tarjoiluihin panostetaan niin, ettei varmasti kenelläkään ole nälkä. Mukaan pakataan kaikki tarvittava sadetakeista hellehattuihin ja Areenalla vietetään koko päivä. Nähdään paljon tuttuja, nautitaan musiikista ja rennosta meiningistä. Pori Jazzien piknik-tunnelmissa on muuten ihan sallittua ottaa vaikka pienet päikkärit, jos siltä tuntuu! 

Tänä vuonna jazz-kansaa puhututtivat kovasti muuttuneet järjestelyt kun omia alkoholijuomia ei saanut viedä alueelle. Tietysti olisi minunkin mielestäni edelleen hyvä, jos alueelle saisi viedä omat viinipullot, mutta muuten Jazzit saavat kyllä täydet pisteet meikäläiseltä tänä vuonna. Laukkutarkistukset tehtiin ripeästi ja ystävällisesti eikä se viinikään alueella maksanut kuin 20 euroa / pullo, mitä voidaan pitää ihan kohtuullisena hintana tuollaisessa tapahtumassa. Alueella oli riittävästi siistejä vessoja ja ne oli merkitty hyvin, samoin roskikset. Kaikki esiintyjät esiintyivät ajallaan ja tarjonta oli monipuolinen. Ja minusta oli aivan huippua, ettei nyt ollut erillisiä jazz-jatkoja vaan Areenalla soitettiin aamukahteen saakka. Kesäyön lämpö, pehmeä pimeys ja hyvät biitit, tätä lisää!

P.S. Vinkkinä muille Pori Jazz -faneille: liput kannattaa ostaa ennakkoon edellisen joulun kampanjasta, jolloin ne saa reilut parikymppiä edullisemmin. Silloin ei ole vielä tiedossa esiintyjiä (ainakaan kaikkia), mutta jos on silti joka tapauksessa menossa (kuten me), niin sillä ei ole kauheasti väliä. See ya jammin' next year!

2 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi!