keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Parempaa kuin loma?

Voiko arki olla parempaa kuin kesäloma? Siltä melkein tällä hetkellä tuntuu! Ihanat lomat ovat takana, mutta minä olen nauttinut arkeen paluusta kovasti. Mielenkiintoisia työtehtäviä, sopivasti rento tahti vielä näin loma-aikana, ihanat työkaverit joita ehdin jo kaivata, hyvin ilmastoitu toimistotilamme. Ja työpäivän jälkeen sekä viikonloppuna linnunmaitomaista hellettä, ilta-aurinkoa, uimista ja leikkimistä, ystäviä, hyvää ruokaa, yövieraita, trooppisia kesäöitä. Ja ah, saa sytytellä kynttilöitä!


Arkeen paluu on meillä (kuten ilmeisesti monessa muussakin perheessä) kuitenkin sujunut aika lailla pehmeällä laskulla, joten ei ihme, että olen pystynyt siitä niin nauttimaan. Viime viikolla vain minä kävin töissä ja pojat olivat kotosalla. Sain istua työpäivien jälkeen valmiiseen ruokapöytään jne. Aika luksusta! Tällä viikolla puolestaan me vanhemmat teemme töitä ja pikku-T on Porin mummilassa elämysmatkailemassa. Kova ikävä on jo pientä, mutta toisaalta tällainen "aikuisten viikko" tekee kyllä hyvääkin.

Ensi viikolla koittaa sitten todellinen paluu arkeen uusine päiväkoteineen. Huih, toivottavasti pystyn vielä silloinkin sanomaan, että arki on yhtä hyvää kuin lomailu. :)

Mites teillä muilla on arkeen paluu sujunut? Vai vieläkö lomailette?

2 kommenttia:

 1. Kuulostaapa mukavalta teidän arkeen paluu. :) Mulla alkaa lauantaina työt, ihan mukava mennä töihin, vaikka toisaalta olo on hiukan haikeakin, kun hoitovapaa loppuu eikä sellaista ole enää tulossa. Iski on vielä ensi viikon tyttöjen kanssa kotona, joten meilläkin pehmeä lasku, käydään harjoittelemassa päiväkotielämää ja tehdään varmaankin vielä retki Muumimaailmaan/Puuhamaahan.

  Tsempit arkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin tsempit arkeen teillekin! Mukavan pehmeä lasku myös sinulla. Hyviä työ- ja päiväkotipäiviä :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!