maanantai 21. heinäkuuta 2014

Summer yoga

Niin se vain vierähti, ihan liian nopeasti, minun kesälomani - tänään olin jo päivän töissä. Varsinainen arki ei kuitenkaan vielä alkanut, sillä pikku-T menee päiväkotiin vasta kahden viikon päästä. Hiukan jännittää aloitus uudessa hoitopaikassa, joten tällainen pehmeä lasku omien töiden kautta siihen aamun hoitoonlähtörumbaan on ihan hyvä juttu.  

Loman loppuhuipennus oli mitä mahtavin Porissa Jazz-festaritunnelmissa. Valitettavasti unohdin kamerani muistikortteineen Poriin, joten kuvia seuraa sieltä viiveellä. Niiden sijaan hiukan liikunnallisempia kuvia viikon alkuun.
Helteiset kesäpäivät ovat parasta aikaa joogata kun keho on valmiiksi lämmin ja elastinen - eivätkä työjutut ole vielä ehtineet täyttää lomalaisen päätä kokonaan. Nyt kun vierashuoneessamme ei ole vielä vuodesohvaa, niin huonehan on tietenkin minun jumppastudioni. Olen vieläkin (!) sitkeän nielutulehdukseni jäljiltä yskäinen, enkä pysty tekemään mitään kovin hengästyttävää liikuntaa, mutta tällainen kevyempi treeni onnistuu sentään. 

Olen muuten miettinyt, että haluaisin joskus osallistua joogapainotteiselle lomamatkalle jonnekin lämpimään, ehkä haave toteutuu joskus. Paras olisi sellainen paketti, jossa meitsillä olisi joogaa biitsillä kaksi kertaa päivässä ja perheen pojat voisivat vastaavasti harrastaa jotain omaa lajia sillä aikaa (vaikka jotain pallolla ja mailalla toteutettavaa, se kun tuntuu eniten kiehtovan molempia). Siinäpä ilmainen vinkki jollekin matkanjärjestäjälle. :)

2 kommenttia:

 1. Aattelimpa vaan huikkailla täällä moikat!:)

  Hitsit, meiltä on jäänyt monet jazz-tapaamiset väliin, tai meiltä noi jatsit ylipäätään (jollei lasketa sitä viimevuoden yhtä iltakeikkaa). Viimeistään ens vuonna kootaan porukka kasaan, eiks vaan!? :)

  ...mekin ollaan muuten menossa J:n kanssa joogakurssille ens kuussa ...vähän jänskättää, kun on niin alaselkäkireenä et ei taivu ees tohon ekaan asentoon, kääks!:(

  Terkkuja molemmille pojille, ja perheille muutenkin:)

  t. Die andere M :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla susta!! Me ollaan varmastikin taas ensi vuonna menossa Areenalle, joten sovitaan ihmeessä treffit! :) Ja nähdään aikaisemminkin, kovasti tervetuloa tänne meille kyläilemään. Ja tsempit joogakurssille, siellä ne kireydet sulaa pikku hiljaa. Aloittelee vaan varovasti ja kuuntelee kroppaa. Terkkuja sinnekin takas!

   Poista

Ilahdun kommentistasi!