perjantai 11. heinäkuuta 2014

Sisustustalo Mokka

Porin keskustassa on todella kiva sisustusliike, Sisustustalo Mokka. Valikoima miellyttää tyylillisesti mua tosi paljon, koska se on sekoitus rentoa, klassista, modernia ja perinteisempiä elementtejä. Yleisilme on rauhallinen ja huoliteltu, mutta joukosta löytyy kyllä räväkämpää ja humoristisempaakin tavaraa. Kaiken kaikkiaan ihania juttuja paljon!


Kesäisessä kattauksessa keltaista, mustavalkoista ja harmaata. Aika ihana yhdistelmä!


Linumin tyynyjä on laaja valikoima tarjolla. Nämä ovat tosi kauniita! Jäin kuitenkin vielä haaveilemaan, ehkä ensi reissulta voisin kotiuttaa tuollaisen tyylikkään pellavatyynyn?


Shoppailuseurana minulla oli äitini, joka oli tietysti pukeutunut kohteen mukaisesti.


Enkä itsekään sointunut kovin huonosti sisustusliikkeen sävyihin... Kai tekin aina shoppailette vain niissä putiikeissa, joiden sisustukseen asunne sopii? :D


Osittain tyyli Mokassa on hieman liian maalaisromanttista makuuni, mutta pidän siitä miten perinteisiä ja moderneja juttuja on yhdistelty.


Omaan ostoskoriini päätyi kaunista ja käytännöllistä kylpytiloihin. Tästä liikkeestä muuten löytää myös mitä tyylikkäimpiä onnittelukortteja esimerkiksi uuteen kotiin, vauvaperheeseen tai synttärisankarille. Ainakin omasta mielestäni hienoja kortteja on yleensä tosi hankalaa löytää ja ostan silloin tällöin jemmaan niitä kun kauniita löydän.


Ostokset jatkuivat vielä muutamaan muuhun putiikkiin Porin keskustassa ja helteisestä kesäpäivästä päästiin nauttimaan myös terassille.


Sisustustalo Mokasta tilasin myös verhon tankoineen meidän ruokailutilan ikkunaan, en malta odottaa, että saan hakea sen kotiin ensi viikolla. Jännittää, tuleeko lopputuloksesta yhtä kiva kuin visioin.

Ihanaa perjantaita Sinulle!

5 kommenttia:

  1. näyttääpä kivalta toi liike! Mistä sun ihana raitahame on? Itsellä on etsinnässä sellainen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raitahame on Vilasta, Object-mallistoa. Olen ihan rakastunut siihen. :)

      Poista
    2. Tässä vielä linkki suoraan tuotteeseen, itselläni on koko XS ja se istuu kivasti vyötärölle, siis hiukan korkeammalle kuin mallilla: http://objectci.com/object-collectors-item/short-skirts/objsilla-x-stripe-skirt-box/23018525,fi_FI,pd.html?dwvar_23018525_colorPattern=23018525_White&forceScope=

      Poista
  2. Oi, Mokka on kyllä yksi suosikeistani täällä satakunnan seudulla! Toinen ihana Porissa on Deconella, tosin vähän harmittaa että se on niin kaukana keskustasta nykyään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Deconella on kans tosi kiva, mutta sinne ei tosiaan tule eksyttyä mitenkään sattumalta muiden ostosten lomassa.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!