perjantai 4. heinäkuuta 2014

Tikashylly tuo lämpöä makuuhuoneeseen

Ajatus tikashyllystä makuuhuoneeseen oli alun perin mieheni idea. Halusimme paikan pitää tärkeimpiä valokuvia ja muuta kaunista esillä, mutta tauluhyllyä ei haluttu. Vaikka pukeutumisen puolella olen aika surkea tekemään alelöytöjä (ostan aina kaikkea normaalihintaista, jos ylipäätään jaksan lähteä aleihin), niin sisustuksen saralla mulla on kyky bongailla kaikkia kivoja tarjouksia. Tämä hylly ostettiin Pentikistä sopuisaan 60 euron hintaan ja on juuri sitä, mitä haettiinkin!

Materiaaliltaan tikashylly on bambua, joka sävynsä puolesta sointuu tosi kivasti meidän tammiparkettiin. Puun sävy tuo seinustalle juuri sopivasti täytettä, emme aio kiinnittää tuohon mitään tauluja eikä verhojakaan ole tulossa mihinkään makuuhuoneeseemme pimennysverhojen lisäksi.
 
Hyllykkö on tarpeeksi syvä ja leveä, jotta hyllyille oikeasti mahtuukin jotain. Tykkään kyllä tällaisesta aika tyhjästä ilmeestä ja aion vahtia, ettei hyllykkö täyty ihan kokonaan. Tunnustan, että jo viime syksynä hajonnut Milk-valaisin on edelleen uutta lasikupua vailla. Olisikohan viimein aika tilata sellainen ja saada kaunokainen takaisin käyttöön, nyt kun sille olisi tässä hyllyssä hyvä paikkakin?


 
Toiseen suuntaan katsottuna näkymä on hyvin vaalea Voicen Arctic-sarjan senkkeineen. Ja huomaattekos, meidän makkarissa majailee mikäpäs muukaan kuin telkkari! Vaikka olen täällä blogissakin maininnut, etten moista kapistusta haluaisi makuuhuoneeseen. No, sellainen on nyt kuitenkin saapunut ja meille onkin muodostunut tavaksi linnoittautua yläkertaan iltaisin katsomaan telkkua, lueskelemaan ja hengailemaan. Ihan mukavaa oikeastaan.

Muuten, tuo Ikean Hemnes -yöpöytä oli kyllä sittenkin vähän hutiostos ja olen ajatellut myyväni sen eteenpäin. Jotenkin muotokieli sotii kaikkien muiden makuuhuoneessamme olevien huonekalujen kanssa eikä valkoisen sävykään ole ihan sama kuin sängyssä. Nyt tikashylly vielä hieman korostaa tätä ristiriitaa jotenkin...? Vai mitä te sanotte? Tilalle haaveilen Lundian Fuuga-sarjan pienestä sivupöydästä, hieman tähän tyyliin:


kuva lainattu: lundia.fi
 


2 kommenttia:

 1. Kaunis makuuhuone teillä ja kaunis on koko koti.

  Pysyykö tikashylly tukevasti pystyssä ihan itsekseen vai tarvitseeko se kiinnityksen seinään?
  Onko muita värejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä hylly ei välttämättä vaadi kiinnitystä seinään, sillä pohjassa on tukeva kehikko, jonka päällä seisoo. Me ei kiinnitetty mitenkään. En nyt ole ihan varma, mutta mielestäni Pentikillä oli vastaavaa tikashyllyä myös sellaisena "valkovahattuna tammena" sekä valkoisena. Mutta juuri tämä väri oli alessa.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!