torstai 17. heinäkuuta 2014

Tallinnan terveiset!


Terveisiä kauniista Tallinnasta! Vietimme parin yön reissun ystäväperheen kanssa kylpylähotellissa kaupungin tunnelmasta, laivamatkoista ja muusta kivasta nauttien. Tai no, oikeastaan inhoan laivamatkustamista, mutta pikkuväelle sekin taisi olla kiva kokemus.


Hotellimme oli Tallink Spa & Conference Hotel, joka sijaitsee mukavasti ihan kivenheiton päässä satamasta ja kävelymatkan päässä vanhasta kaupungista. Todellakin sijainniltaan täydellinen meille! Ja mikä ihana kylpyläosasto, siellä tuli pulikoitua paljon. Pikku-T on oikea vesipeto, nauttii kovasti uimisesta ja yrittää jo pysyä pinnallakin.


Hotellihuoneemme oli hieno ja leveällä parvekkeella varustettu! Sisustus oli hieman erikoinen, mutta tavallaan nuo sävyt ihan toimivatkin yhdessä.


Olen käynyt vain kerran (!) aikaisemmin Tallinnassa, joten ihan pelkästään kaupungissa kiertely oli mukavaa. Vanha kaupunki on aivan uskomattoman hieno ja täynnä upeita yksityiskohtia. Miljöö on samalla jykevän jylhä ja herttaisen suloinen.


Meillä oli matkassa mukana yksi kolmevuotias tyttö ja kaksi 2-vee poikaa. Aika vauhdikas kokoonpano siis! Onhan tämä lomailu ja ravintoloista nauttiminen hieman erilaista lasten kanssa, mutta toisaalta myös kovin mukavaa. Pikku-T oli ainakin ihan fiiliksissä siitä kun matkustettiin laivalla ja raitiovaunulla. Ja kun nähtiin limusiini, kuumailmapallo ja kaikkea muuta hienoa. Hän on kyllä varsinainen reissumies. "Ei kotiin" on yleensä kommentti, joka kuuluu kun tiedustelee, mitä herra haluaisi tehdä seuraavaksi. Harmi vain, että tämä äiti sattuu olemaan aikamoinen kotihiiri, vaikka reissaamisesta nauttiikin.


Lopuksi vielä meikäläisen naama, todistusaineistona siitä, että näin viimeisen lomaviikon (nyyh...) kunniaksi olen onnistunut saamaan jopa aavistuksen päivetystä kasvoilleni. ;) Kaulassani olevan lintukuvioisen huivin ostin pari viikkoa sitten Sokokselta ja tykkään ihan hurjasti. Tosi kivat sävyt ja ihanan kevyt. Tallinnassa sää oli aurinkoinen, mutta välillä tuuli viileämmin, joten huivia oli kätevä pitää mukana.


Nyt kesälomailu jatkuukin sitten Porissa. Nähdäänkö jazzkadulla?

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti nähdään! Tosin itse olen jazzien suunnalla vain huomenna joskus päivällä, mutta pitää pitää silmät auki jos tällä kertaa törmättäisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sulla oli mukavat jazzit! Ens vuodelle sovitaan sitten kyllä treffit ihan erikseen jookos?

   Poista
  2. Mietin samaa jo tänä vuonna! Sitten meni kaikki suunnitelmat juhannuksen jälkeen ihan sekaisin, enkä saanut toteutettua montaa muutakaan mielen päällä ollutta asiaa.

   Mutta ensi vuonna ihan tarkoituksella :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!