tiistai 22. heinäkuuta 2014

Tyyny Linumilta

Hain viikonloppuna meidän ruokailutilan ikkunaan tulevan verhon tankoineen. Melko jänskää, koska kyseessä on ensimmäinen ja ainut verho koko huushollissa! Sitä ei olla kuitenkaan vielä ehditty asentaa paikalleen, joten esittelyyn pääsee toinen samalla reissulla tekemäni ostos, Linumin puuvillainen tyynynpäällinen.

Tyyny on lähes samaa sävyä kuin olohuoneen seinämme ja samalla tavalla kuin seinäkin, se näyttää valaistuksesta riippuen syvän tummalta tai vaaleamman harmaalta. Ikean mustavalkoiset tyynyt viehättävät edelleen, niihin en ole kyllästynyt, ihme kyllä! Kuitenkin tällainen harmaa yksivärinen tyyny rauhoittaa kokonaisuutta ihan kivasti.


Sohva on edelleen sama beige kuin vanhassa kodissamme, mutta siihen on tullut nyt ihan uusi ulottuvuus kun sohva sijaitsee keskellä olohuonetta. Ei tule aina tuijoteltua sohvaa samasta kuvakulmasta edestä päin vaan myös sivulta ja takaa.

Linumin tekstiilit ovat mielestäni tosi kauniita ja ainakin aiemman kokemukseni mukaan myös laadukkaita. Mulla on nyt meneillään pieni villitys harmaaseen väriin, suunnittelen meille jopa harmaita ruokapöydän tuoleja... Oikein radikaalia sisustamista zubin tyyliin - kun oikein irrottelen, niin valitsen mustan, valkoisen ja beigen sijaan harmaata. Haha!

Huhhei, että on vienyt mehut meikäläisestä tämä töihinpaluu. Ihania lomapäiviä teille, joilla niitä vielä riittää ja tsemppiä muille ahertajille! Kyllä se viikonloppu sieltä taas tulee ihan tuota pikaa. :)

2 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi!