tiistai 30. syyskuuta 2014

Hei me lennetään Espanjaan!

Vielä tällä viikolla se koittaa, loma. Suuntana Espanja ja arvatkaapas vaan, paljonko lentomatkaa, isoja rapuja, uima-allasta ja kaikkea muuta täällä jo odotetaan!


Viime vuonna lensimme Ryanairilla Alicanteen ja sieltä suuntasimme pohjoiseen päin kaupunkiin nimeltä Calpe. Samalla reissulla tuli käytyä myös mm. Valenciassa ja henkeäsalpaavan kauniissa Quadalestin linnassa. Tällä kertaa lennämme samaiseen paikkaan, on vaan niin kätevää kun tästä läheltä Pirkkalasta pystyy lentämään suoraan Espanjaan. Suuntana on kuitenkin Alicanten eteläpuoli.


En ole yleensä välittänyt matkustaa kahta kertaa samaan kohteeseen, mutta Espanjasta tykkäsimme niin paljon, että Costa Blanca ansaitsee toisenkin reissun aivan ehdottomasti. Odotan jo ihan fiiliksissä sitä aivan mahtavan hyvää ruokaa, iloista palvelua, ihania putiikkeja, auringon lämpöä, kaunista miljöötä ja ylipäätään tunnelmaa. Espanjan kielikin on niin valloittava!


Viime reissulla meillä oli mukana pikkutyyppi, joka ei vielä osannut kävellä tai puhua, eikä ehkä edes ymmärtänyt, että olimme matkalla. Nyt mukaan lähtee 2-vuotias, joka osaa jo odottaa matkaa ja varmasti tulee ihmettelemään kaikenlaista erilaista ja ihmeellistä. Ennustan satoja "mikä toi on"-kysymyksiä. Poitsu myös on alkanut selittää, mitä mikäkin tarkoittaa tyyliin "Puuro tarkoittaa, että syödään puuroa lusikalla." ;) Espanja puolestaan tarkoittaa, että mennään lentokoneella uimahalliin, ettäs tiedätte!Katselin tuossa, että ainakin tälle viikolle Alicanten alueelle on luvattu vielä kesäisen lämpimiä säitä. Mitään kovaa hellettä emme kaipaa, mutta uima-allaskelejä kyllä. Tuo perheen pienin kun on ihan huima vesipeto!


Onko teistä joku lomaillut tuolla Alicanten seudulla? Entä matkustatteko aina eri paikkaan vai onko teillä vakkarikohteita, joihin palaatte? Ja minne aiotte tai haluaisitte matkustaa seuraavaksi?

6 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa ja rentouttavaa lomaa! Lämpöä kyllä kaivattais täälläkin. Lämmön sijaan täällä odotellaan syysloman reissua Kööpenhaminaan. Siitä tuleekin varmasti mahtava reissu, sillä matkaan lähtee hyvin iloinen joukkue: minä meidän nuoremman tyttäremme kanssa, ystäväni ja hänen samanikäinen tyttärensä. Eli naisten reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teidän Köpiksen reissu kuulostaa erinomaisen hyvältä ja naisenergiseltä; olen itse asiassa kovasti haaveillut tässä viime aikoina pääsystä juuri sinne. Ehkä vaikka ensi kesänä...?

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä! Ihanaa lomaa teille! :) itse olen matkustanut Espanjassa kerran ja mieleen jäivät juuri nuo vuoristoiset maisemat. Siellä oli ihanaa patikoida!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna. Vuoristoiset maisemat on kyllä komeat tuolla päin.

   Poista
 3. Oih, ihanaa lomaa! Paljon kuvia sitten meidän tänne jäävien syksyä lämmittämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yritän ottaa paljon kuvia, mun pokkari tosin temppuilee joten sitä en taida ottaa mukaan. Ylläolevat kuvat on juurikin samalla pokkarilla napattuja. Joten mulla on jäljellä kännykkäkamera sekä järkkäri - haluaisin kuvata mahdollisimman paljon jälkimmäisellä, joten tavoitteena on kantaa sitä mukana.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!