sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Naperon huone


Pikku-T:n huoneessa on rennompi ja värikkäämpi tunnelma kuin muualla kodissamme. Olen kuitenkin halunnut pitää tyylin suht yhtenäisenä muun sisustuksen kanssa, ei lapsen huoneeseen tullessa tarvitse astua kuin eri maailmaan. Ainakaan vielä tässä vaiheessa kun minä saan päättää pääpiirteissään, mitä huoneessa on esillä. ;)


String-hylly toimii leluaarteiden säilytyspaikkana ja muun muassa korjausta odottavien pikkuautojen parkkipaikkana. 

Käsi ylös kaikki, joilla oli lapsuudessa tuollainen säästöpossu! Mulla ainakin oli, sellainen mintunvihreän sävyinen.


Ikean Ekenäset-tuoli on ollut erinomainen ostos. Tuolissa on nimittäin todella mukava istua! En melkein malta iltaisin siirtyä nukutuspuuhista olkkarin puolelle... Suosittelen kyllä lämpimästi, jos joku etsii hinta-laatusuhteeltaan hyvää nojatuolia.


Kirjoja meillä löytyy niin lapsen huoneesta, olkkarista, meidän vanhempien makuuhuoneesta kuin molemmista vessoistakin. Olen huomannut, että kirjojen paikkaa kannattaa vaihdella. Joskus alakerran vessassa saattaa toimia pottalukemisena täydellisesti joku kirja, joka ei oman huoneen kirjahyllyssä ole kiinnostanut pitkään aikaan.Huomasittekin varmaan, että meidän 2-vuotias nukkuu edelleen pinnasängyssä. Niin kauan kuin hän on siellä tyytyväinen, eikä yritä kiivetä pois, niin nukkukoon. Meillä on varastossa minun vanha Muuramen sänkyni odottamassa, sitten sängyn vaihdon myötä huoneesta taitaakin tulla kertaheitolla isomman pojan valtakunta.

Mitäs pidätte lastenhuoneen tyylistä?

2 kommenttia:

Ilahdun kommentistasi!