torstai 4. syyskuuta 2014

Illan inspis

Kävin pitkästä aikaa vierailulla Alvhemin sivuilla ja poimin muutamia kuvia, joissa on juuri nyt minua miellyttäviä juttuja ja kaunis tunnelma. Kaikki kuvat lainattu www.alvhemmakleri.se.


Kuva 1: Kurkistus todella kutsuvaan olohuoneeseen. Modernit ja perinteiset elementit yhdistyvät hienoksi kokonaisuudeksi. Kullansävyinen kehys taulussa on upea! Sävyt kohdillaan muutenkin, tykkään kovasti.


Kuva 2: Tunnelmallinen makuuhuone. Sängynrungossa, lipastossa ja valaisimessa on paljon samaa kuin meidän makkarissa. Tässä huoneessa tunnelma syntyy kuitenkin taiteesta ja tavaroista, välillä toivon että hallitsisin itsekin tällaisen hieman runsaamman tyylin. Ja hei, sininen tekee paluutaan sisustukseen isosti, voisi sopia meillekin ja nimenomaan makuuhuoneeseen!


Kuva 3: Tämä avara ja valoisa eteisnäkymä houkuttelee astumaan sisään asuntoon. Laitoin hetki sitten uuden haasteen liikkeelle, minua kiinnostaisi nähdä bloggaajien kotiintulonäkymiä. Mitä useampi lähtee mukaan, sen hienompaa - lähtisitkö sinä?


Kuva 4: Pikku-Kallen huoneessa. Aika ihana ja hauska tuo naulakko! Mutta monellako pikkupojalla on nalle Vuittonin veskassa säilössä?


Kuva 5: Kaunis olohuone. Tykkään sohvan sijoittelusta, se ei ole kiinni seinässä vaan reilusti ihan keskellä tilaa. Toimii todella hyvin! Valkoinen sohvapöytä on muotoilultaan todella kaunis ja tietysti nuo ikkunat sekä näkymät niistä - ah.

Arvatkaas mitä muuten panin merkille... Melkein kaikissa Alvhemin kuvissa näkyy nyt olevan tuollainen vähän lämpöisemmän sävyinen lattia. Viileät, valkolakatut lattiat loistavat poissaolollaan. Itse välillä kaipaan vanhan kodin lattian sävyä, vaikka tykkään nykyisestä tammiparketistakin paljon. Kumpaa koulukuntaa sinä olet?

Entä löysitkö näistä kuvista jotain inspiroivaa tähän iltaan?

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Tuo ensimmäisen kuvan olohuone on mun makuun, rentoa ja kodikasta, vaaleaa :) On nuo lämpöisemmän sävyiset lattiat kyllä kauniita, vaikka jostain syystä sitä onkin vierastanut. Kun etsimme asuntoa niin kaikki missä kävimme katsomassa oli juurikin tuon tyyppisiä ja olisin heti ollut repimässä niitä irti, mutta oikein kalustettuna kyllä tosi kivan näköistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta! Minun mielestäni lämpimän sävyinen lattia toimii kyllä hyvin mustan, valkoisen ja harmaan kanssa, niitähän meilläkin on suurin osa kalusteista ja tekstiileistä. Meidän nykyinen tammiparketti on tosi klassinen, voi olla, että todella valkolakatut lattiat menevät pois muodista lähiaikoina.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!