torstai 11. syyskuuta 2014

Täydellinen pari syksyyn

Haaveilin näistä kengistä jo ennen kuin kesä kunnolla edes alkoi ja nyt ne ovat minun. Vagabond Marja -nilkkurit, jotka ovat livenä vielä kivemmat kuin osasin odottaa. Pohja on pehmeää ja pitävän oloista kumia ja mikä parasta, korko ei kopise! En tykkää yhtään kopisevista koroista, mutta muutama sentti lisäpituutta on kuitenkin tervetullut. Malli on mukava jalassa ja siro, kapea kärki tekee buutsimaisista kengistä naiselliset. Luulen, että nämä sopivat tosi monenlaiseen asuun. Nämä kengät ovat rennot, mutta siistit, eli juuri mun tyyliset.


Terävä kärki tuntuu juuri nyt tosi ajankohtaiselta. Muodissa näyttää olevan yhtälailla kapenevaa kuin pyöreääkin kärkeä, varmasti tämänhetkisestä kenkämuodista jokainen löytää jotain sopivaa itselleen. Mielestäni tämä Marja-nilkkuri on malliltaan aika ajaton, mitäs mieltä te olette?


Vain yksi kysymys Vagabond: Missä on vetoketju?? Näitä saa kyllä kiskoa ihan huolella pois jalastaan. 


Ihan vielä en kuitenkaan anna periksi umpinaisille kengille. Avokkaissa mennään niin pitkään kuin hiukankin tarkenee (ja vielähän tarkenee erittäin hyvin, ihanan lämpöisiä päiviä ollut). Mutta niiden kylmien syyspäivien koittaessa tiedän, millä kengillä lähden liikenteeseen ja hiukan jo odotan sitä aamua. Tiedättehän - kun saa ekaa kertaa uudet ihanat kengät jalkaan, silloin pystyy melkein mihin vain. :)

6 kommenttia:

 1. Voih, ovatpa upeat!! Nuo näyttävät sekä mukavilta että supertyylikkäiltä - mikä täydellinen yhdistelmä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna-Maria, tosiaan siltä vaikuttaa, että näissä yhdistyy mukavuus ja tyylikkyys. Pohjan liukkaus testataan sitten myöhemmin, mutta vaikuttaa siltä, ettei olisi liukasta materiaalia.

   Poista
 2. Tyylikkäät ja varmasti monikäyttöiset kengät!! Heitin muuten sinulle suomalaisen muotoilun haasteen blogissani. ;)

  VastaaPoista
 3. Iiiihanat on (yhä vain)! Mutta tuo vetoketjuttomuus on kyllä sellainen juttu, että tällä hetkellä ei taida onnistua edes se sovittaminen, mistä instassa haaveilin... nimim. kumartaminen alkaa olla haasteellista :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, en kyllä suosittele vetoketjuttomia kenkiä pallomahan kanssa! ;)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!