maanantai 8. syyskuuta 2014

Siskoni mun

Halusin tulla jakamaan ihanan kuvan minusta ja kaksossiskostani. Lapsuuskuvia on nykyään hauska katsoa, huomaan että pikku-T on perinyt piirteitä monelta sukulaiselta.

Me ollaan kaksossiskon kanssa aina oltu aika eri näköisiä, vaikka tietysti samojakin piirteitä löytyy. Minä olen luonteeltani nopeampi ja äkkipikaisempi, siskoni kärsivällisempi ja harkitsevampi. Yhdessä me ollaan aika hyvä tiimi, molemmat taidetaan olla aika kovia puhumaan ainakin.


Hieman tuoreempaakin kuvamateriaalia onnistuin löytämään, tässä me katsotaan kumpi määrää kaapin paikan kolmekymppisillä. ;)


Tulevana viikonloppuna suuntaan pitkästä aikaa siskon luo Vaasaan. Harmi, että asutaan niin kaukana toisistamme, mutta toisaalta sitten kun nähdään, niin tulee usein vietettyä kerralla useampi päivä yhdessä. Meillä on yhteinen intohimo jumppaelämää kohtaan, joten aiomme suunnata ainakin salille - pääsen testaamaan siskoni jumppapaikan crossfit-salin, jeejee! Luvassa on myös shoppailua, hyvää ruokaa sekä illalla livemusiikkia, aika meidän näköinen weekend siis tulossa.

Love ya sis.

P.S. Huomaatteko, kirjoittelen viikonlopusta, vaikka on maanantai? Haha, tuleekohan tästä vähän pitkä viikko...

10 kommenttia:

 1. Sä olet kyllä meistä se tehokkain ja nopein, M todellakin harkitsevin ja nautiskelevin :) Ihanaa tulevaa viikonloppua teille :) Olisi ihanaa olla mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olis kyllä kivaa pitää kaikkien siskosten weekend, tulisitteko meille?? :)

   Poista
 2. Olipa ihana yllätys nämä kuvat täällä! Tuo juhlakuvakin oli päässyt ihan unohtumaan <3. Tervetuloa Vaasaan, täällä odotellaan jo! PS. Välillä tuntuu, että äkkipikaisuutta löytyy täältäkin keskimääräistä enemmän...

  VastaaPoista
 3. Ihania olette. <3
  H

  VastaaPoista
 4. Ihania olette, kauniit tyttäret, kaikki kolme!
  Kaksosuus on aivan erityinen ihmissuhde, kun on kasvanut koko elämän yhdessä. Pikkusisko joskus murehtikin, kun kaikilla muilla on pari; te ja me vanhemmat ja hän vaan yksin. Voi pikkuista.
  Vaan ei hätää. Hommattiin koira;)
  Olipa se kivaa perhe-elämää. Riitti äksöniä, tempperamenttia ja tunnetta.
  Saatte olla onnellisia, kun teillä on toisenne ja tietenkin meillä teidät.
  Tässä samassa onnittelen Zubia kivasta blogiharrastuksesta. Anna tulla lisää vaan!

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!