maanantai 15. syyskuuta 2014

Maagisen ihanaa musiikkia

Vaikka pidän itseäni visuaalisena ihmisenä, niin musiikki on kuitenkin varmasti tuoksujen ohella suurin yksittäinen tunnelman luoja. Kun kuuntelee jotain todella voimaannuttavaa, sen tuntee sormenpäissä asti. Kylmät väreet selkäpiissä, tunne että on maailman kanssa yhtä ja voi tehdä melkein mitä vain.

Olen kaivannut viime aikoina uutta kuunneltavaa ja nyt eteeni tuli aivan upea artisti ihan sattumalta. Koko juttu lähti siitä kun siskoni oli ostanut liput lauantain keikalle. En tiennyt artistista mitään enkä juuri jaksanut ottaa selvääkään. Menin keikalle täysin vailla ennakko-odotuksia.

Ensimmäiset soinnit ksylofonilla ja olin jossain todella maagisessa tilassa. Lumoutunut, yllättynyt, iloinen että olin paikalla. Läsnäolo keikalla tuntui niin hyvältä ja musiikki kuulosti niin hyvältä, että välillä tuntui uskomattomalta, että bändi oikeasti soitti livenä. Jennie Abrahamsonin ääni on aivan upean vahva - ja niin effortless, kuten ystäväni ilmaisi. En usko, että olisin kokenut yhtä voimakasta fiilistä, jos olisin kuunnellut Jennien musiikkia pelkästään levyltä, livekokemus oli niin ainutlaatuinen. Ja tietysti sekin teki osansa, että sain nauttia siitä hyvien ystävien kanssa, me kaikki olimme yhtä innoissamme.


Tässä muutama maistiainen Jennien musiikista.
Tunnelmallista iltaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!