perjantai 17. elokuuta 2012

Meillä tänään

Innostuin järjestelemään pikkutavaroiden paikkoja hieman uudelleen. Pianon päälle pääsivät talvella ostamani harmaat Kivi-tuikut, jotka sopivatkin uuteen tauluun aika kivasti. Tilalta sai väistyä pitkään paikallaan nököttänyt CANDLES-purkki, se siirtyi työhuone-lastenhuoneen eli tuttavallisemmin pikkuhuoneen kirjahyllyn päälle. Tuon huoneen sisustus on pyörinyt mielessäni tässä viime aikoina, haluaisin sinne jotain raikastusta, mutta palaillaan siihen myöhemmin..

Eteiseen korupurnukkani alle laitoin pitkästä aikaa yhden mummini virkkaamista kauniista pitsiliinoista. Tykkään käyttää niitä sisustuksessa mausteina vähän kausittain. Tuo Pentikin lasipurkki on muuten tosi toimiva korurasia. Siellä säilytän lähinnä kelloja ja rannekoruja, joista nappaan käyttöön eteisestä viimeiseksi lähtiessäni ja riisun ensimmäiseksi kotiin tullessa. En osaa ollenkaan käyttää koruja kotona, edes vihkisormustani.


Musta virkattu pussukka on pyörinyt siellä täällä etsien paikkaansa, mutta nyt ripustin sen keittiöön suodatinpussien säilytyspussiksi ja tuntuu viihtyvän uudessa roolissaan oikein mainiosti. Niin ikään keittiössä sujautin kehyksiin ja seinälle oranssisävyisen Porin Olut -retrokortin. Tällaisilla pienillä muutoksilla saa mielestäni kivaa vaihtelua kotiin, eikä tarvitse ostaa mitään uutta.


Nautin näistä elokuun päivistä tosi paljon. Aurinko paistaa, saa vielä pukeutua kesätoppeihin ja sandaaleihin, mutta silti ajatuksia voi jo suunnata tulevaan syksyynkin. Kenties sytyttelen joku ilta jo tuikkujakin, jos vain muistan ostaa niitä jollain kauppareissulla... 

Arki sujuu aika kivasti poitsun kanssa. Jotenkin tuntuu, että nyt kolmen kuukauden iän kolkutellessa vauva on oppinut olemaan vauva ja äiti on oppinut olemaan äiti. Päiväuni- ja yörytmi on alkanut vakiintua ja Pikku Prinssi on ollut oikein mainiolla tuulella viime aikoina. Toki yöunien pätkittäisyys vieläkin välillä väsyttää meitä vanhempia, mutta se kuuluu asiaan. 

Meillä on sitä paitsi ollut viime aikoina jotenkin hirmu paljon kaikkea kivaa menoakin. Tänään eräs ystäväni tulee meille yöksi ja suuntaamme varmaankin kaupungille vähän tyttöjen iltaa viettämään. Huomenna täällä Tampereella näyttäisi olevan Hämeenpuiston Sisustus-Antiikki-tapahtuma, jossa kiinnostaisi käydä piipahtamassa.


Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Kivoja yksityiskohtia teillä, etenkin tykkään tuosta Porin olut- ideasta. Hauska kontrasti retron ja romanttisen välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllätyin oikeastaan, että tuo romanttinen kehys sopikin kortin kanssa niin hyvin yhteen.

   Poista
 2. Hei!

  Olen ihan samanlainen korujen ja kellon kanssa. Kotiin tullessa heti pesemään kädet ja siinä samalla jää sormukset ja kello säilytysrasiaan. Toisaalta on todella outoa poistua kotoa ilman sormuksia, en ikinä unohda pukea niitä ylle lähtiessäni. Mieheni ihmetteli alkuun tapaani, mutta on nyt jo tottunut siihen (6 kihla- ja 5 vihkivuoden jälkeen ;)

  Kauniita asetelmia olet tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta tuo on ihan hyvä tapa, varmasti säilyvät timantitkin parempina kun niitä ei kaikenmaailman kotitöissä liota. Itse olen kyllä joskus unohtanut sormuksen (minulla on siis vain yksi, emme koskaan menneet kihloihin) kotoa lähtiessäni... Ehkä sitten 5 vuoden päästä sen jo muistaa IHAN joka kerta.

   Poista
 3. Todella kivoja yksityiskohtia teillä kotona :) oma kotini on todella erilainen ja on ihanaa käydä kurkkimassa tällaisiin tyylikkäisiin ja yksityiskohtia viliseviin koteihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Blogien kautta pääsee kyllä kurkistamaan tosi eri tyylisiin koteihin, itsekin käyn aina ihailemassa värikkäitä folklore-sisustuksia, vaikka ne eivät omaa tyyliä olekaan.

   Poista

Ilahdun kommentistasi!