tiistai 14. elokuuta 2012

Untuvatakki - check!

Lähdin lauantaiaamuna pikaisesti Ideaparkissa käymään, tarkoituksenani oli etsiä jotain kivaa päällepantavaa viikonlopun juhliin, ikävä vaatekaappini kun oli taas kerran muuttunut sellaiseksi, ettei sieltä löytynyt yhtään mitään - käykö teillekin usein niin? No sitä, mitä lähdin hakemaan, ei tietenkään löytynyt. Sen sijaan Espritin myymälässä roikkui uutuuksien joukossa juuri kriteerini täyttävä musta, polvimittainen untuvatakki ja minun oli ihan pakko napata se mukaani. Oli hieman idiootti olo kantaa kotiin mustaa untuvatakkia kun ulkona paistoi aurinko ja oli parikymmentä astetta lämmintä, mutta olen monena vuonna todennut, että odotella ei kannata. Itse olen sen verran pienikokoinen, että mittasuhteiltaan sopivia takkeja ei kävele joka päivä vastaan.

Takissa on monta hyvää ominaisuutta - reilu huppu, suojaava kaulus, säätömahdollisuus vyötäröllä, sopiva pituus eli ulottuu juuri polven yläpuolelle, kunnon taskut, kaksisuuntainen vetoketju ja lisäksi nepparikiinnitys sekä minun silmääni nätit tikkaukset. Tämän tyyppinen untuvatakki oli monesti mielessäni viime talvena kun yritin värjötellä joko lyhyessä untsikassa tai sitten pitemmässä villakangastakissa, kumpikaan ei tuntunut tarpeeksi lämpöiseltä. Josko tulevana talvena ei tarvitsisi palella!Toivon kuitenkin, että tätä uutuutta ei tarvitse laittaa päälle vielä piiitkään aikaan!


P.S. Sovitin Espritin myymälässä myös aiemmassa postauksessa ihailemiani kiilakorkonilkkureita, mutta valitettavasti lesti ei ollut hyvä itselleni. Kauniit kengät kyllä!

2 kommenttia:

  1. Tosi kiva untsikka! Itsekin etsin samoilla kriteereillä takkia vuosi sitten, ja päädyin Modstömin parka-tyyliseen untuvatakkiin. Jos tuollainen ihanuus olisi ollut tarjolla silloin, olisin hyvinkin saattanut päätyä siihen. Noin hyvä löytö kannattikin heti kaapata parempaan talteen, ne lähtee nopeesti kaupoista kun säät viilenee:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mutta voi am minkä teit... :D Kävin googlettamassa Modströmin parka-takin ja ihastuin kovasti. Ihan mielettömän ihania ja kivoja värejäkin. Tuo on muutenkin ihan uusi merkki minulle, tosi kivan näköisiä vaatteita!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!