torstai 16. elokuuta 2012

Uusi äitiyspakkaus

Kela esitteli uuden 2012-2013 äitiyspakkauksen eilen, eikös ole ihastuttava? Värimaailma on tosi herkullinen, harmaata raikastaa leijonankeltainen ja myös beigen sävyt toimivat aina niin tytöillä kuin pojillakin. Tuo ruskea pöllösomisteinen vanuhaalari on ainakin ihan vastustamaton. Tarkemmat tuotekuvaukset löytyvät täältä.


Äitiyspakkaus on kyllä todella hieno juttu ja itselleni oli itsestäänselvyys, että otan sen esikoista odottaessani. Voisin kyllä helposti valita pakkauksen uudelleenkin, jos jossain vaiheessa lisää lapsia on tulossa, kuitenkin design vaihtuu ja olen ollut tosi tyytyväinen äitiyspakkauksen tuotteisiin! Ihan oikeasti pelkällä äitiyspakkauksella pärjäisi varmasti aivan hyvin vauva-ajan ensimmäiset kuukaudet - tietysti vaunut ja turvakaukalo autoon olisi hyvä hankkia, mutta noin muuten, ainakin jos ei ole hirmuisen tarkka vaatteiden istuvuudesta ja sävymaailmasta ja saa "keskikokoisen" vauvan.

Erittäin kovassa käytössä äitiyspakkauksen tuotteista meillä ovat jo olleet makuupussi, peitto ja liinavaatteet, kylpylämpömittari, hiusharja, kynsisakset ja melko suuri osa vaatteista sekä tietenkin harsot. Tietystikään kaikki vaatteet eivät istu vauvalle täydellisesti eivätkä vastaa juuri omaan makuani (ei kai voi olettaakaan kun samat tuotteet menevät koko kansalle), mutta suuri osa kyllä. Odotan jo, että pääsemme käyttämään kivoja vanu- ja toppahaalareita. Toukokuussa syntyneelle sirolle pojalle ne ovatkin varmaan tulevana talvena juuri sopivia.

Tässä vielä kuva vuoden 2011-2012 pakkauksesta, jonka itse sain keväämmällä (kuvan saa klikattua suuremmaksi):


Millaisia kokemuksia teillä on äitiyspakkauksesta?

kuvat: www.kela.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!