maanantai 19. marraskuuta 2012

Got milk?

Vuoden pimein aika on käsillä ja minä olen päättänyt palkita itseni raskaasta syksystä uudella ihanalla valaisimella. Eikös ole symppis?

Kuva: Finnish design shop

&Traditionin Milk -valaisin on mielestäni samalla sekä tyylikäs että leikkisä. Himmennettävyys sinetöi ostopäätökseni, erittäin hyvä ominaisuus! Tälle on jo paikka mietittynä, mutta uskoisin, että kyseessä on Block-lampun tapaan sellainen valaisin, joka sopii moneen tilaan ja löytää aina paikkansa.

Lypsyjakkaralamppu tulee varmaan aina muistuttamaan minua tästä maitosyksystä. Yli kaksi kuukautta on metsästetty T:n vatsavaivojen aiheuttajaa ja nyt viime viikot testailtu erilaisin altistuskokein maitoallergiaa. Itse olin yhdessä vaiheessa aivan varma, että maito on yksi syyllinen ongelmiin, mutta niin vain osoittautuikin, että T ei ole maidolle allerginen! Olemme nyt löytäneet sopivalta vaikuttavan korvikkeen ja itse asiassa lopetinkin jo imettämisen kertaheitolla - ja poika tuntuu voivan paremmin kuin koskaan. Tiedä sitten mikä siellä äidinmaidossa oli epäsopivaa... Tietysti nyt ollaan menty vasta muutama päivä ja tilanne voi vielä muuttua kovastikin huonompaan, mutta kuitenkin, hyvältä vaikuttaa. Ainakaan pulloruokintaan siirtymisessä ei siis ollut mitään ongelmaa. Tällä hetkellä hieman tuskissaan onkin vain tämä mamma, yritän pitää rinnat lämpiminä ja tyhjennellä pumpulla sen verran kuin on pakko, ettei pukkaa mitään tulehdusta. Raukat ovat aika järkyttyneitä yllättäen koittaneesta toimettomuudestaan.

Taidanpa vetäistä kulhollisen jäätelöä (aah) ja jäädä odottelemaan valaisinpakettiani. Mukavaa maanantai-iltaa teillekin!

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Eikös olekin kivaa muotoilua - kyllä tanskalaiset osaa.

   Poista
 2. Ihanaa!! Onnea uudesta (tulevasta) lampusta sekä paranevista vatsavaivoista! :)

  VastaaPoista
 3. Hah, ei olisi tullut tuo lypsyjakkarajuttu mieleen ;) Mutta ihana lamppu ja on kiva kuulla että vatsavaivat ovat helpottamaan päin, toivottavasti lopullisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toivottavasti on myös livenä yhtä ihana. Ja kiitos, toivon kovasti itsekin että helpotus olisi pysyvä.

   Poista
 4. Kaunis lamppu, tosi skandinaavinen ja sopii teille varmasti hyvin! Onnittelut imetyksen lopettamisesta - se on ihanaa kun se on ohi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä tässä on omat hyvät puolensa, vaikka maidon lämmittäminen/säilöminen/ostaminen/pullojen peseminen tuntuukin nyt aika työläältä yhtäkkiä. Lopettaminen sujui kyllä ihmeen helposti, T oli kovin hämmentynyt sen aikaa kun yritettiin antaa sekä pulloa että rintaa ja söi levottomasti, mutta heti kun siirryttiin kokonaan pulloon niin alkoi sujua. :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!