lauantai 24. marraskuuta 2012

Pikkujouluasu


Pääsin eilen illalla viettämään pikkujouluja pienellä tyttöporukalla, teki kyllä hyvää! Päälläni oli ekaa kertaa jo loppukesällä Benettonin synttärialeista ostettu mekko, josta tykkään tosi paljon. Yhdistin siihen mustat peittävät sukkikset, D for Dasian nahkasaappaat, mustan clutch-laukun (jonka merkistä ei ole mitään tietoa) ja Kalevala Korun Pore-korusetin. Benetton on muuten yksi suosikkimerkeistäni, heiltä löytyy tällaiselle lyhyemmälle naiselle sopivia vaatemalleja, erityisesti kauniita takkeja. Tosi tosi harmi, että nyt Tampereen Benettonilla näyttää olevan loppuunmyynti, pitäisikin ehtiä siellä piipahtaa...


Tuossa mekkosessa on kyllä kaikki kohdillaan - kevyt rypistymätön materiaali, sävyt, kuosi ja malli. Toimii arkisemmassa tyylissä rennon neuletakin kanssa tai juhlavammin asustettuna. Eilisen illan look oli jotain siltä väliltä. Ilman vyötä mekko on aika leveä, joten toin vähän vyötäröä esiin tuollaisella satiininauhalla paremman puutteessa. Kaipailisin kuitenkin ohutta mustaa, vaaleanharmaata tai beigeä vyötä mekon seuraksi ja olen yrittänyt sellaista katsellakin vaatekaupoista, vielä ei ole sopivaa löytynyt. Ajattelin kyllä kokeilla myös leveän vyötärövyön kanssa. Nythän mekkoja on arkenakin taas helpompi käyttää kun ei tarvitse miettiä imetysakrobatiaa.

Kivaa lauantai-iltaa kaikille ja hauskoja pikkujouluja teille, joilla sellaiset on tiedossa!

4 kommenttia:

  1. Ihanat värit mekossasi. Oletko kokeillut pitkien housujen kanssa? Sopisiko leveä solmittava vyö silloin?
    Toivottavasti teillä oli mukava ilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa on kyllä niin mun suosikkisävyjä! Olen kokeillut housujenkin kanssa, mutta ei niin kiva kuin hameen/leggareiden parina. Leveä solmittava vyö näyttää kyllä hyvältä, mut täytyy olla kunnon paksut sukkikset tai legginssit.

      Poista
  2. Oi, oletpas ollut ihanan tyylikkäänä liikkeellä :) Ihana mekko, tosi kiva kokonaisuus! Mä tässä juuri mietin mitä pukisin päälleni tänään illalla: ei ole pikkujoulut mutta olen menossa syömään ystäväpariskunnan kanssa. Ehkä sitä jotain keksii ;) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, niin piristävä kommentti. Hyvää viikonlopun jatkoa myös sinulle!

      Poista

Ilahdun kommentistasi!