tiistai 6. marraskuuta 2012

Koti valmistautuu talveen

Olen laitellut jo vähän kausivaloja kotona sinne tänne ja tällä hetkellä tykkään tästä haalean sävyisestä alkutalven tunnelmasta. Ehkä meille ei tulekaan tämän enempää jouluisia koristeita, tai sitten saatan vielä innostua, vannomatta paras... Tässä kuitenkin tätä alkutalven ilmettä tänä aamuna kuvattuna.


Valokranssi on äitini tekemä, se muistuttaa hieman jäälyhtyä, tosi kaunis! Tuolla yläikkunalaudalla se majaili viime talvena ja nyt sommittelin sitä vähän joka puolelle - mutta omalle paikalleenhan se päätyi.


Varjostinten vaihtovimma jatkuu, tällä kertaa Pentikistä tarttui mukaan tuollainen beige versio pallolampunjalkaan. Kun varjostin oli ollut paikallaan pari päivää, mieheni kommentoi, että oranssi varjostin on hänen mielestään haalistunut tosi paljon. :D


Meille on ilmestynyt keittiöön ruokapöydän ääreen uusi tuoli. Oli ihan pakko kotiuttaa se kun tuo Brio Sit -tuoli oli mallikappaleena puoleen hintaan Babystylessa, vaikka T ei vielä kunnolla osaa istuakaan siinä. Jaloissa oli hieman tummaa naarmua, joka lähti Vimillä helposti pois. Minusta tuo syöttötuoli on muotoilultaan tosi kaunis, toimii samalla idealla kuin Stokken Tripp Trapp eli muuntuu juniorituoliksi ja ihan aikuisillekin sopivaksi tuoliksi myöhemmin. Voisin kuvata tuolia enemmänkin omaan postaukseensa, jos jotakuta kiinnostaa.

Mietiskelin tässä eräänä päivänä, että mikäköhän minun sisustustyylini on. Ei välttämättä ihan moderni, mutta ainakin vaalea, ja aika pehmeä, suht pelkistettykin... ehkä skandinaavinen? Kaunis muotoilu ja toimivuus on tärkeämpää kuin jokin tietty brändi tai suunnittelija, puun sävyt ja musta ovat mieleisiä tehosteita vaaleiden sävyjen rinnalle. Pohdinta lähti siitä kun eräässä blogissa pyydettiin jättämään viesti, jossa kuvaillaan oman kodin tyyliä. En jättänyt viestiä, koska en osannut. Mutta ei kai sillä niin väliä, kuvat puhukoon puolestaan. :)

6 kommenttia:

 1. Teillä on kaunista! Rauhallisen vaalea yleisilme on kiva. Ja tuo kolmiojakkara on ihana, muistan nähneeni sen joskus ennenkin jossain, mutta en muista sen nimeä. Eikös se ole jonkun suomalaisen puusepän..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pidän myös vaaleasta yleisilmeestä kovasti. Tuo jakkara on Arto Halmetojan Minimi, hienoa ja toimivaa muotoilua. Hänen verstaansa on tässä aika lähellä, Orivedellä.

   Poista
  2. Niin, ja ainakin Luumuttaren blogissa olen nähnyt noita Minimi-jakkaroita myös.

   Poista
 2. Tyylikästä, kaunista ja valoisaa teillä on. Ja kuitenkin kodikasta. Mä hieman kadehdin ihmisiä, joiden koti pysyy tuollaisena, siistinä, tavarattomana, puhtaana, valkoisena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulpu! Olen kyllä aika tarkka siitä, ettei olisi ihan liikaa tavaraa joka puolella, mutta tietysti näissä kuvissa on tehty tehokasta rajausta eli lattialla lojuvat lelut eivät näy jne... :)

   Poista
  2. No juu, kai teilläkin sentään leluja joskus lojuu eikä niitä tietty viitsi kuviin ottaa. ;)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!