tiistai 20. marraskuuta 2012

Tuikulla on väliä

Olen tykästynyt viime aikoina muovituikkuihin. Niiden kanssa erityisesti kirkkaat kynttilälyhdyt näyttävät todella kauniilta, lasin muoto pääsee paremmin oikeuksiinsa! Tällaiset tuikut eivät kuumene samalla tavalla kuin alumiiniset, mikä on mielestäni hyvä juttu. Lisäksi paloaika on mukavan pitkä.


Hankin pussillisen näitä tuikkuja viime viikolla Pirteästä Paketista. Valitsin puhtaanvalkoisen värin, tarjolla olisi ollut vaikka mitä sävyjä ja valkoisestakin vielä erikseen kellertävämpi, pehmeämpi versio. Aivan ihana pikkuliike (kirjaimellisesti: putiikki on niin minikokoinen, että siellä mahtuu juuri ja juuri kääntymään), todella ystävällinen ja pirtsakka putiikinpitäjä on joka kerta piristänyt päivääni! Kommenttiboksissa kyseltiin joskus, mistä olen hankkinut aiemmassa keittiöpostauksessani vilahtaneen tuttipurkin. Olen saanut omani lahjaksi, joten en osannut ostopaikasta vinkata, mutta nyt huomasin, että tuolla Pirteän Paketin valikoimissa on niitäkin. Hauska ja hiukan erilainen vauvalahja!


Hankin muuten juuri tuosta liikkeestä aikoinaan kauniita muovisia "jääkiteitä" sekä pöytiin ripoteltavia "ruusun terälehtiä" häihimme. Niiden lisäksi pöydissä oli noita samaisia Kivi-tuikkulyhtyjä, joita kerättiin tutuilta lainaan, sekä tietysti kauniit servetit ja hääkarkkeina suklaasydämet. Kattauksesta tuli kaunis ja se oli tosi helppo toteuttaa. Silloin meillä oli tavalliset alumiiniset tuikut pöydissä, mutta jälkikäteen ajateltuna olisi ehkä voinut panostaa tällaisiin muovisiin, joita ei olisi tarvinnut olla niin usein sytyttelemässä uudelleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommentistasi!