perjantai 23. marraskuuta 2012

Joululahjaksi?

Reilut neljä viikkoa jouluun, kylläpäs on syksy vierähtänyt nopeasti. En voi sanoa olevani mikään varsinainen jouluihminen, vaikka tykkään kyllä jouluruuista ja perheen kanssa vietetyn joulun tunnelmasta. Minusta jouluun kuuluu nimenomaan isommalla porukalla oleminen: ruuan valmistelu ja syöminen pitkän kaavan mukaan, pelailu, leffojen katsominen, ulkoilu ja sen sellainen yhdessä tekeminen. Joulussa kivaa on myös se, että kaupat ovat (liian lyhyen) hetken kiinni ja tietysti yksi mukava puoli on lahjojen antaminen.

Yritän aina keksiä käytännöllisiä ja kauniita lahjoja läheisille. Minulla on nytkin listafriikkinä tietysti excel-taulukko olemassa joululahjoista, mutta niin paljon kuin haluaisinkin niistä täällä höpistä, niin se ei käy päinsä - sisarukset, vanhemmat ja monet ystävätkin kun seuraavat tätä blogia. En voinut kuitenkaan vastustaa tälllaisen pienen ideakollaasin tekemistä. Mukana on toivejuttuja, joita mielelläni löytäisin omista joulupaketeistani, mutta myös jotain sellaista, jota itse ajattelin tänä vuonna kääriä pukinkonttiin. Kaikki tuotteet ovat kohtuuhintaisia, alle 40 euroa kappale (tarkemmat hintatiedot löytyvät linkkien takaa).



- Kaunis ja moneen tyyliin sopiva Iittalan Kastehelmi-tarjoilukulho on otettu uudelleen tuotantoon ja minä olen ainakin aivan ihastunut.
- Lämpöiset, mutta hengittävät villapohjaiset urheilusukat kuuluvat omiin talvisuosikkeihini, käytän näitä usein muutenkin kuin lenkkeillessä.
- Iittalan valloittava uutuuskynttilänjalka Nappula on varma valinta pelkistetyn joulukoristetyylin ystäville. Saatavilla eri väreissä, oma ehdoton suosikkini on valkoinen.
- Kauniimpaa jätteiden kierrätystä tarjoavat linjakkaat Everyday Designin paperikassitelineet.
- Miesten tyylikäs Kaarlo-pipo on Marimekolta.
- Kirjalahja toimii aina, Riikka Pulkkisen Vieras on yksi syksyn suosituista uutuuksista.
- Brion kävelyvaunu auttaa pientä seisomaan ja kävelemään opettelijaa.
- Veikeät Kaunisten astiapyyhkeet piristävät keittiössä.
- Innokas kokkaaja löytää varmasti käyttöä Ikean 365+ paistokasarille.
- Menevää miestä ilahduttaa linjakas ja hauskalla tekniikalla toimiva ThinKing-luottokorttikotelo.
- Finlaysonin hellyyttävä Elefantti-essu sopii leipurin pikku apulaiselle.


Mitä sinä toivot tai aiot antaa joululahjaksi?


P.S. Millä ohjelmalla te muut bloggaajat teette tämäntyyppisiä kollaaseja? Minä olen käyttänyt Olioboardia, mutta en ole tyytyväinen tuohon kuvien laatuun ja parempi olisi hakusessa.

P.P.S. Mulla on tänään tiedossa pikkujouluilua tyttöporukalla, ihan superia! Pyydän miestä ottamaan kuvan asustani, aion pukeutua yhteen kivaan mekkoon ekaa kertaa...

6 kommenttia:

  1. Kivoja lahjoja!
    Voisimme papan kanssa varata Brion kärryn. Onko okei?
    Täällä mummilassa on astiapyyhkeet aika heikossa kunnossa, vink vink.
    Minä olen aina listannut lahjoja ruutuvihkoon, ett olisin tasapuolinen ja muistaisin kaikki! Oliskohan tulevan viikonlopun hommia? Ensin pitää kuitenkin tehdä katselukierros kaupungille. Sen teen huomenna.
    Oikein kivaa pikkujoului-iltaa sinulle ja ystävillesi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varatkaa vaan, sopii mainiosti! Kiitos astiapyyhevinkistä ja mukavaa kaupunkikierrosta.

      Poista
  2. Picasalla teen, mutta ei taida olla lopputulos yhtään erilainen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, täytyy katsoa millainen tuo on. Tossa Olioboardissa jää valkoinen väri "läpinäkyväksi" ja se jotenkin häiritsee mua. Vaikka enhän mä näitä kollaaseja kovin usein tee, niin menee tämä näinkin.

      Poista
  3. Picasalla minäkin teen, mutta en ole oikein tyytyväinen. Sillä saa tehtyä ihan riittävän peruskollaasin, mutta kaipaisin jotain muutakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok... mä en ole edes tiennyt, että Picasallakin saa tehtyä, voisihan sitäkin kokeilla.

      Poista

Ilahdun kommentistasi!