keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Kuvattavat


Kävimme eilen lapsi- ja perhekuvauksessa. Se oli tämänvuotinen isänpäivälahjani miehelleni. Hän, kuten niin monet muutkin miehet, on erittäin haastava lahjottava, eikä osaa koskaan "toivoa" yhtään mitään. Monet ostamani vaatteet ja asusteet ovat jääneet tosi vähälle käytölle ja olenkin todennut, että mies saa hankkia makuunsa passaavat pukineensa itse. Hierontalahjakortitkin ovat tahtoneet jäädä käyttämättä, joudun jatkuvasti muistuttamaan niiden olemassaolosta. Mieluiten annankin jatkossa elämyslahjoja, jotain yhdessä tekemistä tai muuta erityisempää, josta jää pysyvämpi muisto.


Tällä kertaa elämyslahjana sai siis toimia kuvaus ammattilaisella ja mies tuntui kovasti tykkäävän tästä lahjaideasta! Kuvia otettiin enimmäkseen T:stä, mutta myös meistä kaikista perheenä. Toivottavasti sieltä löytyisi jotain onnistuneitakin otoksia. Kuvausvaatteiksi halusin rentoa ja reipasta meininkiä, joten olimme koko porukka tummissa farkuissa ja vaaleissa paidoissa. Poitsulle löysin tuon kivan farkkuhaalarin Lindexiltä, hän näyttää niin isolta pojalta se päällään.

Pikku Prinssini on tosiaan jo iso mies, täyttää tänään puoli vuotta. Hän istuu kovin tomerasti syöttötuolissaan ja aamulla onnistui ensimmäistä kertaa tyhjentämään kylpyhuoneen kaapin alahyllyn sisällön päälleen. Olo on vähän haikea, mutta aika voitonriemuinen - meitsi on puolivuotias äiti, ihan kunnialla vedetty tähän asti vaikka itse sanonkin. ;)

6 kommenttia:

 1. Onnittelut sekä sinulle että pojalle!
  Seuraavan puolen vuoden aikana vauhtia riittää, sillä pian poika ryömii, konttaa, nousee seisomaan ja sitä rataa!
  Lapsen kehitystä ja oppimisen iloa on huippukiva seurata. Onnea tulevalle puolivuotiskaudelle!

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea pikku-T:lle! Ootte molemmat ihan supereita! Terkuin pikkusisko :)

  VastaaPoista
 3. Onnea puolivuotiselle äipälle ja poitsulle (ja isälle kans). Terveisin toinen täti.

  VastaaPoista

Ilahdun kommentistasi!