torstai 4. heinäkuuta 2013

Aamun tunnelmia

Heippa ja hyvää heinäkuuta kaikille! Meidän kesänvietto jatkuu samoissa merkeissä kuin aiemminkin - rentoa kotona olemista ja kesäisessä Suomessa reissaamista vuorotellen. Huh, olisi sitä voinut ripotella kaikki rakkaat sukulaiset ja ystävät hieman harvemmallekin paikkakunnalle, mutta näin on päässyt käymään, että kilometreja kertyy treffejä järjestellessä. No, oppiipahan pikku-T:kin reissumieheksi jo pienenä. Hyvin hän kyllä osaakin nukkua vieraassa ympäristössä ja pitkätkin automatkat sujuvat hienosti.


Kotimme valoisin huone aamutuimaan on pikku(isen)huone, joten nappasin sieltä tänään pari kuvaa. Äiskä herätettiin tänään perinteisesti kuudelta ja teki hieman tiukkaa kömpiä lämpöisestä sängystä hakemaan minimiestä. Mutta kun pimennysverhon vetää sivuun ja avaa ikkunan, josta tulvii aamuauringon valoa ja kasteisen maan tuoksua, niin kummasti siinä virkistyy. 

Aiemmin ruokaryhmän alla ollut beige nukkamatto on siirtynyt pikkuhuoneeseen. Saimme viimein aikaiseksi pesettää molemmat nukkamatot ja koska T harjoittelee yhä enemmän itse syömistä, niin vastapestyä mattoa ei haluttu enää laittaa vaaravyöhykkeelle. Mulla onkin keittiöön vähän uusia mattosuunnitelmia, niistä lisää toivottavasti jo pian.


Tuolla senkin päällä näkyy muuten sellainen pieni sininen vauvanhoitotarvike, josta pitäisi päästä eroon... siis tutti. T:n korvatulehduskierre jatkuu, terveitä korvia ei olla pojalla nähty sitten huhtikuun alun. Nyt on jälleen antibioottikuuri päällä. Kuulin, että tutti saattaisi omalta osaltaan lisätä korvatulehdusten määrää ja pitäisihän siitä muutenkin hiljalleen vierottaa. T:llä tutti on edelleen unikäytössä ja siitä on tullutkin pojalle (ja äidillekin) aika tärkeä.


Loppuun vielä kuva mun uusimmasta vaateihanuudesta. Viime viikonloppuna tuli pakkomielle hankkia farkkutakki, yli kymmenen vuoden tauon jälkeen. H&M:ltä löytyi hyvä lyhyt ja kittana malli, joka sopii kaiken, etenkin mekkojen ja tunkoiden kanssa. Tykkään ihan hurjasti! Ostin hiljattain myös punaiset kapeat housut, joista ehkä kuvaa myöhemmin. Huh, miten myöhässä voi ihminen olla näiden trendien kanssa! Huvitti kun muistelin, että lukioaikana mulla oli erittäin aktiivisessa käytössä sellaiset aivan ihanat Vero Modan punaiset housut (leveillä lahkeilla tosin) sekä saman merkin maailman hienoin kulutettu farkkutakki. Vertsu oli silloin ihan tositosi ihana vaatekauppa ja muistan, miten haaveilin, että voisin omistaa kaikki niiden vaatteet. :D Mutta siis onkohan mulla nyt sittenkin joku kolmenkympin kriisi, pitäiskö huolestua...?

6 kommenttia:

 1. Hih, mullakin oli Vero Modasta punaiset housut: bootcut-lahje, toisessa kukkakurjailu. Vitsit että ne oli hienot! Ja kyllä, Vero Modassa oli silloin kaikki vaatteet mitä ihminen saattaisi keksiä tarvitsevansa ;) ja kuvia farkkutakista käytössä! On varmaan tosi hieno. Mullakin on yksi ikivanha kaapissa, mutta on vähän väljä nykyiseen makuun: olen miettinyt että veisi jonnekin pienennettäväksi. Mutta en ole saanut aikaiseksi. Tsemppiä pikkupotilaalle, toivottavasti kierre saadaan pian katki :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vero moda oli kyllä ihan ykkönen! Ja muistan, että niiden vaatteiden laatukin oli silloin hyvä. Mulla oli esim. nuo punaiset housut käytössä monen vuoden ajan. Mua vähän harmitti, että oon mennyt myymään sen vanhan farkkutakin kirppiksellä joskus, mutta ehkä se olis tosiaan ollut vähän liian leveä nykyiseen makuun tms... Tää uus on ainakin kiva! Josko sais aikaiseksi jonkun asukuvankin sen kanssa.

   Ja pikkupotilas kiittää tsempeistä!

   Poista
 2. Mä olen luopunut kokonaan matosta keittiön pöydän alla tytön alettua syödä itse :D. Vaalea matto kyllä likastui syöttötuolin seudulta niin nopeasti ja tummaa mattoa en halunnut tumman puisen pöydän alle laittaa, kun se olisi jotenkin niin raskaan näköinen... Voi sitten vaan pyyhkäistä nihkeällä rätillä ruokailun jälkeen rippeet parketilta. Itseasiassa matoton pöydänalus miellyttää mun silmääkin enemmän kuin matollinen, miksiköhän sinne edes on aina aiemmin tullut laitettua se "pakollinen" matto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään kyllä kovasti siitä, että ruokaryhmän alla on matto. Tekee kivan rajatun näköiseksi ja onhan matto myös ihanan pehmeä jalkojen alla, mulla kun ei juuri koskaan ole sukkia jalassa kotona. Mutta käytännöllisyys siitä on kaukana näin 1-vuotiaan lapsen kanssa. :D Ja silmä tottuu nopeasti, nyt olen hankkimassa keittiöön ns. käytävämattoa työtason eteen ja ruokaryhmän alle ei ole tulossa mitään.

   Poista
 3. Meillä ei ole ollut keittiössä ikinä mattoa enkä ole ajatellut hankkia vieläkään niin kauan kuin tuo taapero oepttelee syömistä. Katsotaan sitten, kaipaanko joskus mattoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan ihan fiksu valinta olla kokonaan ilman mattoa, eikä sitä ehkä sitten myöhemminkään kaipaa. :)

   Poista

Ilahdun kommentistasi!